Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxresdefault.webp

Nelson gayet iyi stoper oyun kurulumunda katkısı var ayakları temiz, savunma özellikleri de hiç fena değil. Neden hemen takıma çok uyum sağlamış karakterli, lider ruhlu bir oyuncumuzu satma telaşına girdik anlamıyorum. Allah tan kulübü bu forum kafasında olanlar yönetmiyor.

Nelson'a sözleşmedeki çıkış ücreti olan 25 milyon tık para olarak verilirse Nelson da gitmek isterse elbette satılabilir. Yok efendim 15+5 miş yok 18+2 imiş yok satılabilirmiş de bilmemeneymiş. Boşuna kafa ütülemeyin burda eğer Sevilla çok istiyorsa verir çıkış bedelini alır o kadar. Eğer Nelson daha azına satılırsa burda ve her platformda yönetimin en büyük eleştiricisi olacağım.

Marcaonun gerçekleşmesi zor olan +3 bonusunu silelim teklifi geri çekip yol alsınlar

Adamı alt yapıdan çıkarmadık 7 milyon bonservis saydık 12+3 gibi komik rakamlara okey derseler bu yönetim yaptığı iyi işleri gölgeler. Sözleşmesi olan adam gitmek istiyor diye indirim yapmamız mı lazım sözleşmesindeki serbest kalma maddesini işletirlerse buyursunlar…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddi bir baskı uygulanması gerekiyor sosyal medyadan Nelsson hakkında. 15 falan olmamalı. En kötü bu paraya veriliyorsa, elden çıkarabileceğimiz ve verim alabileceğimiz bir oyuncuyu da takasa dahil etmeliyiz. Koca takımın 2 stoperi var. Biri zaten bizden gitmiş. Aptallaşmaya lüzum yok. Fakat takasta istenebilecek oyuncu da çok açıkçası. OS istememize gerek yok. Savunma zaten isteyemeyiz mantıken.

Hücum hattındaki oyuncularda genişlikleri var ama hangisi takasta kullanılabilir ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt