- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Ben anlamadım ahbert bu olayı neden hakaret ediliyor adama ?
ucuza almağa çalıştığı iddia ediliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anlamadım ahbert bu olayı neden hakaret ediliyor adama ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çünkü çingeneler zatenBu Sevilla denen kulüp Kounde’yi Barcelona’ya 50 M Euro’ya, Diego Carlos’u Aston Villa’ya 31 M Euro’ya satmış.
Bizim oyunculara bonservis verirken gerçekleşmesi imkansız bonuslarla çingene pazarlığı yapıyorlar.
Sen buradan uzun bir sure uzak kaldigin icin beni baskalariyla karistiriyor olabilirsin. Izlemedigim oyuncuyu izlemeden ve incelemeden hic bir zaman paylasmam. Yaptigimiz ithamlara dikkat edelim.Bence salliyorsun, izlemedin. TM'de bakip yaziyorsun ve yaptigini inkar ediyorsun.
Affet baskanim, sarilip barisalimSen buradan uzun bir sure uzak kaldigin icin beni baskalariyla karistiriyor olabilirsin. Izlemedigim oyuncuyu izlemeden ve incelemeden hic bir zaman paylasmam. Yaptigimiz ithamlara dikkat edelim.
En kotu gelecek yaz icin Kutinyo listemizde olmali. 7-8e bırakırlar. O herifi formamız altında izlememiz lazim.
Kuzeyli adamın kafası karışmaz çıkar topunu oynar. Güney amerikalı değil bunlar. Nelssondan 25 kazanırız inşallah.Nelsonu alamasalar bile kafasini kariştiriyorlar işte bu şer..sizlik.
Stoper değilmiş. Hayal kırklığı oldu.
O zaman satmayız abi. Bulsunlar başka stoper alsınlar.Ölücüler sittin sene 18 bonussuz vereceklerini sanmiyorum.