Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anel Ahmeth beklenen kırılımı gösteremedi. O yüzden ucuza saldılar.

Alderete vardı Berlin'e gitti galiba, Marcao yerine bakılan adamdı, o da sıçışta sanırım, Basel çıkışlı.

Şu Omeragic konusuna da şüpheliyim ben o yüzden.

Biz değerine satılsın diyoruz abi. Genç, milli takımda oynuyor, taş gibi stoper. Neden elin keline ucuz verelim. Düşüş yaşarsa biz toparlarız onu. Dünya kupası var çıkar oynar küt diye satılır.
18 gibi bir rakam ederine yakın ztn reis bence. Her şey olumlu gitmeyebilir senin umdugun kadar. Ts ömürü satmadı 20mye pişman oldular

Kanat transferi vs kovalayacakken stopere döndü rota. Hücumdaki eksiği de bir an önce kapatmamız lazım.

yav sakatlansa düşüş yaşasa bu paralara satmadığımız için kafamızı duvarlara vururuz. max 25m kazanacaksın ztn aradaki fark için zar atacak kadar rahat değiliz bence. 18 civarı teklif gelirse yolcu edilmeli
Düşüş yaşayacağına delalet eden herhangi bir gösterge yok. Sakatlanabilir diyerek lig başlamışken as stoperini satamazsın. Satarsan yerini dolduramazsın. Şampiyonluk giderse yav ben bu adamdan bonservis kazandım ama diye taraftara da anlatamazsın.

Hedef şampiyonluk, 2 tane as stoperini satıyorsun. Böyle bir skandal olabilir mi, transfer döneminin başında olsak ehh bi nebze dicem. Noldu batıyoz mu kapatıyız mu kulübü, hayırdır ? En iyi 2 oyuncunu sat sonra biz şampiyon olacaz de. 25 milyon çıkış maddesi var pzarlık söz konusu olamaz. Yok aklı kalırmış fikri kalırmış, umrumda değil, satmıyoruz. 25 milyonu yatır al.

Bu monchiyi var ya.....

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşüş yaşayacağına delalet eden herhangi bir gösterge yok. Sakatlanabilir diyerek lig başlamışken as stoperini satamazsın. Satarsan yerini dolduramazsın. Şampiyonluk giderse yav ben bu adamdan bonservis kazandım ama diye taraftara da anlatamazsın.
üstat 18m civarı paralar reddeteceğimiz miktarlar mı cidden. böyle düşünüyorsan saygı duyarım ama bence bu paraları reddetmek büyük risk hele çıkışı 25 olan bir topcu için. ben 7m için bu zarı atmazdım.

serdar ve maiconu yollayıp sezon ortasında 2 stoperle getirerek şampiyon olduk. yine oluruz yeter ki dogru isimlere gidilsin

18 gibi bir rakam ederine yakın ztn reis bence. Her şey olumlu gitmeyebilir senin umdugun kadar. Ts ömürü satmadı 20mye pişman oldular
Toparladı abi o da takır takır oynuyor. Sevillanın 2 stoperi var elinde birisi idman yapmadı daha. Versinler 20 milyon + sonraki satıştan pay yada 25 keş alsınlar. Ki bu adamı torino da istiyor. Bence hiç acelemiz yok satmak için.

Nelsson istediği kadar gitmek istesin onun durumu marcao gibi değil. Satmazsak bile dünya kupası için elinden gelen her şeyi yapacak, Marcao’da öyle bir durum yoktu. Sözleşmesinin bitişine de daha baya var. 25 veren alır

Nelsson giderse bu adamı alalım. Hem PL görmüş, hem Brezilya asıllı Danimarka'lı. Tek bünyede Marcao-Nelsson.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt