Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toparladı abi o da takır takır oynuyor. Sevillanın 2 stoperi var elinde birisi idman yapmadı daha. Versinler 20 milyon + sonraki satıştan pay yada 25 keş alsınlar. Ki bu adamı torino da istiyor. Bence hiç acelemiz yok satmak için.
20mler nerde tıkır tıkır oynamak nerede üstat. çift hane teklif bile zor gelir şuan ona.

Düşüş yaşayacağına delalet eden herhangi bir gösterge yok. Sakatlanabilir diyerek lig başlamışken as stoperini satamazsın. Satarsan yerini dolduramazsın. Şampiyonluk giderse yav ben bu adamdan bonservis kazandım ama diye taraftara da anlatamazsın.
Hiç bir gerekçe gösteremezler, paraya ihtiyaç vardı da diyemezler, cüzdanın ne demeye salladın derler adama.

Bu arada 25 milyonu veren alır diyorumda defansın as 2 adamını satmak ne demek cidden. Tamam marcao gitmek istedi ok de nelsonu satmak zorundamıyız ki? Şampiyonluk yolunda defansın en önemli 2 adamını satmak. Kabul edilemez aslında

Cicaldau geçen sene berkan ve taylan ile oynadı ona rağmen oynadığu iyi maçlar oldu. birde lucas ile denemek lazım. oliverianın yedeği gerek 8 numaraya bence tamda olur.

Newzat:
*Kariyerli ve kanat forvet oynayabilen başka bir yıldız var listede. Bana göre Sanchez'den daha faydalı olacak bir futbolcu. İsmi bitme noktasında geldiğinde paylaşacağız. Olma ihtimali yüksek. İsmi hiç çıkmadı.

*Nelsson için resmi teklif 12+3 milyon euro.

*En az 3 transfer olacak, Nelsson giderse 4. Kulübün 5-6 transfer daha yapabilecek bütçesi, limiti var.

*Torreira-Mertens KAP gece olacak.
bence o isim cengiz ünder, agizindan türk diye kacirdi da bence

MONCHI KELİ YOK UEFA ALIRSAK YOK CL ALIRSAK YOK ŞAMPİYON OLURSAK MADDELERİ İLE GELİYOR. BU KELE ADAM SATMAYIN.

üstat 18m civarı paralar reddeteceğimiz miktarlar mı cidden. böyle düşünüyorsan saygı duyarım ama bence bu paraları reddetmek büyük risk hele çıkışı 25 olan bir topcu için. ben 7m için bu zarı atmazdım
Zar atmazdım dediğin miktar 7 milyoın euro ? Adama saydığımız ve burada oha çekilen bonservis kadar. 2-3 milyon değil yani. Reddedilecek bir miktar evet , şampiyon olmamız şart bu sene. Hakikaten fikirlerine saygı duyduğum 3-5 kişiden de böyle satalım edelim yorumları gördüğümde ciddi şaşırıyorum. Adamın sakatlanma ihtimali üzerinden niye 7 milyon ucuza bırakalım delirdiniz mi samimi soruyorum yav ? Enayi miyiz biz ? Kimi alıp bulacaksın , gönül rahatlığıyla koyacaksın yerine diyelim ki sattın.

Fener Zajci hic oynatmayip aldigi fiyati opsiyon koyarak Italya'ya yollamisti. Bizde Cicaldauun bari biraz piyasasi vardir ona göre. 1 kira, 6 milyon opsiyon verir Italyanlar. Opsiyonu tabi anca iyi oynarsa cekerler.

sevilla da ayni durumda. 2 as stoperlerini sattilar. ellerinde 2 stoper var. nelsson ayarinda stoper bulamadiklari icin kapimiza geldiler, peki biz nasil bulacagiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt