Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zar atmazdım dediğin miktar 7 milyoın euro ? Adama saydığımız ve burada oha çekilen bonservis kadar. 2-3 milyon değil yani. Reddedilecek bir miktar evet , şampiyon olmamız şart bu sene. Hakikaten fikirlerine saygı duyduğum 3-5 kişiden de böyle satalım edelim yorumları gördüğümde ciddi şaşırıyorum. Adamın sakatlanma ihtimali üzerinden niye 7 milyon ucuza bırakalım delirdiniz mi samimi soruyorum yav ? Enayi miyiz biz ? Kimi alıp bulacaksın , gönül rahatlığıyla koyacaksın yerine diyelim ki sattın.
Sakatlık değil sadece. Marcao sonrası düşüşe geçebilir. Avrupaya gitmesine engel olduğumuz için ligi tam sallamayabilir. Dünya kupasında süre bulamayabilir. Bulsa da iyi oynayacağı kesin değil. Tonla risk barındıyor. Ben göze almazdım 18mlik teklif varken bu kadar riski.

Satalım kurtulalım kafasında da değilim seviyorum ztn Nelsson'u ama 18m reddilmeyece kadar iyi bir para ben öyle düşünüyorum.

Marcao'nun sözleşmesi 2024te bitecekti yani bugün satmasak seneye tek haneye satmak durumunda kalacaktık. Kampa gelmemesi de etken ama pazarlıkta zayıf kaldık bu sebeplerle.

Nelsson konusunda katı olunmalı, beğenmiyorsa gitsin başka stoper alsın. En az 4 takım stoper arıyor şu an Torino, Rennes, Sevilla, Chelsea vs. Chelsea'den emin değilim.
Trevoh Chalobah TS'ye yazılıyordu acaba bırakırlar mı? Yada kaça bırakırlar?

Hua. Nelssonu 18+satistan paya satalim, bir kismina bir stoper kalanini depaya gömelim

Sevillaya da stoper bulana kadar nelssonu göndermeyiz diyelim

O kadar kötü bir topçu ki, zarardan kar kafasıyla 3 milyona fit olacak durumdayım.

Morutan bile daha heyecan verici, cicaldau marsilya maçından sonra futbolu bıraktı. Rezil ötesi rezil durumda. 7 milyonluk ne gördük de aldık acaba?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ee baron Nevzat yayinda Sevilla'nin Nelsson icin yaptigi teklif 12+3m euro, Marcao'ya yapilan teklifin bire bir aynisi diyor. Oyuncu da gitmek istiyor diyor. Napalim simdi biz bu Sevilla'ya. Adamlar muthis tandemimizi €24m gibi komik bir paraya alip goturuyorlar mi simdi

Anel Ahmeth beklenen kırılımı gösteremedi. O yüzden ucuza saldılar.

Alderete vardı Berlin'e gitti galiba, Marcao yerine bakılan adamdı, o da sıçışta sanırım, Basel çıkışlı.

Şu Omeragic konusuna da şüpheliyim ben o yüzden.
Omeragic ciddi bir sakatlıktan çıkmış o yüzden başka takım denemedi sanırım yoksa 2023'te bitecek sözleşmesi varken bu fırsatı kullanırdı diye kulüpler. Uygun fiyata salıyorlarsa denenmeli, potansiyeli ciddi büyük.

Yönetimde bizim kadar düşünüyordur sanırım durumu. Ayrıca aslında stoper arayışımız varsa bu haberler hiç iyi etkilemez, karşı tarafta bizim sevilla için düşündüklerimizi bizim için düşünüp fiyat arttırır. Nelson gitmiştir belki ama biz yeni stoperi açıklayıncaya kadar pek ses çıkmaz kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt