Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim morutan pisa da harikalar yaratirki ein azindan orda zarardan dönelim cicaildau ise tam kaziklandik fatih hoca sagolsun
Yani su 30 milyonluk stoper satislarini görmüyorsun ama milletin gözüne Cicaldau Terim meselesini sokuyorsun art niyetli bir yorum olmus gözden geçir bence

Morutan bile daha heyecan verici, cicaldau marsilya maçından sonra futbolu bıraktı. Rezil ötesi rezil durumda. 7 milyonluk ne gördük de aldık acaba?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Scout ekibi de herhalde bizim gibi skills videolarına bakıp ''hocam öyle bi topçu bulduk ki alırsak 2 seneye 20 milyona okuturuz'' dediler herhalde. Başka açıklaması yok çünkü. :D

cicayi bide kaliteli adamlarin yaninda denilebilir desem linc yer miyim buyuk gsc ailesinden

stoning-stone.gif

sakatlanmayacak bir Eric Bailly ilaç olurdu yav bize, aradığımız özellikler onda mevcut

Bailly+Kaan Ayhan (y)(y)

Bizim muhabirler bonus muhabbeti yapıyorlar da sabah ispanya kaynaklı paylaştığım haberde ilk teklif 10 ikincisinde 13 son tekliflerininde 18.5 olduğunu yazıyorlardı. Yağızın haberleri genelde tutuyor ilhan da 18 bonuslarla yazdı bilemiyorum ben 17 18 artı bonuslara okeyim artı menejerini falan çağırmışlar. Futbolcu gitmek istemesi normal gideceği yer ispanya. bakalım ne olacak ama abdulkadir ömür gibi de olmasını istemem işin açıkçası değerini bulanı göndermek gerekir diye düşünüyorum.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakatlık değil sadece. Marcao sonrası düşüşe geçebilir. Avrupaya gitmesine engel olduğumuz için ligi tam sallamayabilir. Dünya kupasında süre bulamayabilir. Bulsa da iyi oynayacağı kesin değil. Tonla risk barındıyor. Ben göze almazdım 18mlik teklif varken bu kadar riski.

Satalım kurtulalım kafasında da değilim seviyorum ztn Nelsson'u ama 18m reddilmeyece kadar iyi bir para ben öyle düşünüyorum.
tarihimizdeki en pahalı satış 16 milyonluk ndiaye iken 18 milyonluk teklif bence de reddedilmez.
ki marcao ile orada iyi oynarlarsa sonrası için güzel bir referans olur

Yahu bide benim anlamadığım, as stoperimizi satalım, 20 ye falan sonra 1 tane daha arayıp bulalım parlatıp onuda mı satalım. Nelson-Marcao gibi oyıncular binde bir denk gelir, bizim işimiz oyuncu yetiştirip satmak mı, Sevilla bilmiyo mu gidip 5-6 verip iyi potansiyelli bir stoper almayı, salak mı bunlar bizim adama 20 milyon veriyor. Adamlar biz büyük kulübüz siz eziksiniz diyor, siz yetiştirceksiniz biz alıp oynatacaz diyor resmen. Sttri çekin gönderin şu it monçi midir nedir o iti, elimizden bir kaza çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt