Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.144
- 51.150
- 3.683
Şuna verilecek her para zarar.Alınmamalı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satilik mi?
Bu mudur senin mantigin?2000 yılında aynı cümleyi kurmuş muydun rtaş
Ali Akman tarifesi yapılmalı 500bin kiralama ücreti,700 bin zorunlu satın alma opsiyonuŞuna verilecek her para zarar.Alınmamalı..
Kötülüyor zaten o ya. Gelirde iyi çıkarsa linç etmek lazımEvander gelir de kötü çıkarsa Danimarkalı bir gurbo tarafımca şiddete maruz kalacağını beyan etmek isterim.
Bu adamlara yorumculuk yaptırıyolar bi de inanılmaz.
Yabancı kuralı olsa kesinlikle alınmamalı derdim ama Nelsson cezalı durumunda ya da sağ bek alternatifi için bence önemli oyuncuŞuna verilecek her para zarar.Alınmamalı..
Biz gerekeni paylastik kardesim Evander denen hirba en fazla 2 milyon verilmesi lazim.Evander gelir de kötü çıkarsa Danimarkalı bir gurbo tarafımca şiddete maruz kalacağını beyan etmek isterim.
Efecan uzak dursunKaan Ayhan, Umut Bozok, Evander ve Efecan = 10 m euro civarına 4'ü biter
Beni geç ben mantıksız bir adamım zatenBu mudur senin mantigin?
Lütfen bitmesinler.Kaan Ayhan, Umut Bozok, Evander ve Efecan = 10 m euro civarına 4'ü biter
Maaşı da çok ister buAli Akman tarifesi yapılmalı 500bin kiralama ücreti,700 bin zorunlu satın alma opsiyonu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz gerekeni paylastik kardesim Evander denen hirba en fazla 2 milyon verilmesi lazim.
sassulo inatçı bir kulup. 5mden inmezlerAli Akman tarifesi yapılmalı 500bin kiralama ücreti,700 bin zorunlu satın alma opsiyonu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dün story atmış bizi maçı izlerkenBiz gerekeni paylastik kardesim Evander denen hirba en fazla 2 milyon verilmesi lazim.
Yunus ve Kerem'in önüne adam alınmaz rotasyonda sıkıntı yaratmayıp yeri geldiğinde forma savaşı verir iki oyuncunun profiline de benziyor.Efecan uzak dursun
Saygı duyarım görüşüne reis ama benim beğenmediğim bi oyuncu..Yabancı kuralı olsa kesinlikle alınmamalı derdim ama Nelsson cezalı durumunda ya da sağ bek alternatifi için bence önemli oyuncu