- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.748
- 2.893
Duruyor.Şu herife uyuz oluyordum Asamoah söylentisi esnasında bu vardı hâlâ duruyor mu ki
Ekli dosyayı görüntüle 172647
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duruyor.Şu herife uyuz oluyordum Asamoah söylentisi esnasında bu vardı hâlâ duruyor mu ki
Kaan Ayhan'ı Abdülkerim'e benzer şartlara düşürme ihtimalimiz yoktur di mi? Kimse istemiyor ama ben 3 bölgeyi yedekleyen bir yerli olarak sıcak bakıyorum. Kaan Ayhan + Nelsson kadar tecrübeli olmasa da Nelsson potansiyelinde bir kuzeyli alsak hoş olabilirdi.Evet gerçeklerle yüzleşme vakti.
Nelsson'u satarsak alabileceğimiz düzgün stoper yok Faes dışında, ona da çift hane isterler.
Kaan Ayhan + Denayer'e gider mevzu.
tamam işte yetersizÇabalasa Türkiye'ye gelmezdi ki zaten. EPL yapardı.
Burak Elmas olsa 25 m euro serbest kalma bedelini sözleşme uzatır 20 m euro'ya çekerdi.
Kim bu Paratici miŞu herife uyuz oluyordum Asamoah söylentisi esnasında bu vardı hâlâ duruyor mu ki
2 yerli stoper riskli bence.Nelssonla alakalı değil yorumum RENGİM.Orta saha ve ofansif oyuncularımızın yabancı olarak aynı anda sahada olması VE sınıra takılmaması için stoper ve bek bölgelerinden fedakarlık yapmamız lazım. Yoksa taylan berkan ve emre kılınç üçlüsünü izleyeceğiz yine.
Bence pek seçenek yok.Scout ekibinin listesinde bir cok stoper vardir. Ben yine iskandinav ulkelerden bir stoperin alinmasini isterim. Onemli olan Okan’in Nelsson’un yerine bir scout transferinin yapilmasina onay vermesi.
Bu Monchi her Türkiye'ye geldiğinde bizden 1 oyuncu alacak gibi reisNelsson gitmesin![]()
Torreira, Mertens falan aldık diye g*tümüz kalkmasın.tamam işte yetersiz
gelirse abdulle denayerin yedirdiklerine sövmeyin amaTorreira, Mertens falan aldık diye g*tümüz kalkmasın.
Türkiye için yeterli.
Denayer değil Pique gelse bile yedirince söverim.gelirse abdulle denayerin yedirdiklerine sövmeyin ama
Hafta içi Marseille'de olur.Marsilya'ya gitmiyor mu Sanchez?
Marsilya ile anlaşmış dış basın öyle diyor. 2 güne imzalar.Marsilya'ya gitmiyor mu Sanchez?