Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet gerçeklerle yüzleşme vakti.

Nelsson'u satarsak alabileceğimiz düzgün stoper yok Faes dışında, ona da çift hane isterler.

Kaan Ayhan + Denayer'e gider mevzu.
Kaan Ayhan'ı Abdülkerim'e benzer şartlara düşürme ihtimalimiz yoktur di mi? Kimse istemiyor ama ben 3 bölgeyi yedekleyen bir yerli olarak sıcak bakıyorum. Kaan Ayhan + Nelsson kadar tecrübeli olmasa da Nelsson potansiyelinde bir kuzeyli alsak hoş olabilirdi.

Marcao icin 15m'den ucuza masaya oturmayiz dendi 12m + 3m ucuk bonuslara satildi

Bu mantikla Nelsson da 16m + 4m ucuk bonuslara satilir. Yani 16m'ye satilir. Yuzde 10 da pay koyarlar agzimiza bal calmak icin

Nelson'u 18'e, 20'ye satalım diyenlere soruyorum: transferin son haftalarında yerini kiminle ve kaça dolduracaksınız? Herkes geçmiş klavyenin başına aklına geleni yazıyorda, hiç mantık yürüten, hesap kitap yapan var mı?

Dünkü maçı izlediyseniz o adamın gitmesi halinde Marcao sonrası zaten zayıflamış durumda olan defans hattımızın çökeceğini görmüş olmalısınız. Bir planınız bir öneriniz var mı ki defansın bel kemiğini hem de çıkış opsyonunun altına satıyorsunuz? Amacınız nedir takımın şampiyonluğu kaybetmesi mi?

Bu denayer iyi araştırılmalı.

1-) niye bu kadar boşta kaldı ?

2-)Geçen sene sakatlıktan sonra sadece 1 maç oynamış sakat olmadığı halde bu kadar 10 haftadan fazla 3 kez kadroya alınmış sadece 1 kez oynamış sonrası kadroya bile alınmamış. Ligin 2.yarısı neredeyse yok

Şu herife uyuz oluyordum Asamoah söylentisi esnasında bu vardı hâlâ duruyor mu ki

Ekli dosyayı görüntüle 172647
Kim bu Paratici mi

Nelssonla alakalı değil yorumum RENGİM.Orta saha ve ofansif oyuncularımızın yabancı olarak aynı anda sahada olması VE sınıra takılmaması için stoper ve bek bölgelerinden fedakarlık yapmamız lazım. Yoksa taylan berkan ve emre kılınç üçlüsünü izleyeceğiz yine.
2 yerli stoper riskli bence.
Scout ekibinin listesinde bir cok stoper vardir. Ben yine iskandinav ulkelerden bir stoperin alinmasini isterim. Onemli olan Okan’in Nelsson’un yerine bir scout transferinin yapilmasina onay vermesi.
Bence pek seçenek yok.

Kopenhag ŞL yapamadı diye Nelsson biraz fırsat işiydi.

Böyle 6-7 bonservis 800 bin maaşlı birini bulamayız gibi.

Çağlar'ın sözleşmesi sene sonu bitiyormuş ilk hafta da yedek başlamış ülke hasreti çekiyorsun gel Çağlar :asd::asd::asd::asd:

Bu adam içeri girdi mi ya?

stergiouya red
1659967149188.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt