Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla Marcao'dan ders çıkardık herhalde biz de aynı sisteme döndük :asd:
Biraz da Evanderle menajerinden kaynaklı bi durum reis Porto'ya transfer olamadı Otavio'yu satamadıkları için o zamanlar Porto kulübüne transfer olmak için Portekiz'e falan da gitmişti şimdi bu fırsatı kaçırmaz bence :D

Biraz da Evanderle menajerinden kaynaklı bi durum reis Porto'ya transfer olamadı Otavio'yu satamadıkları için o zamanlar Porto kulübüne transfer olmak için Portekiz'e falan da gitmişti şimdi bu fırsatı kaçırmaz bence :D
Yani Emre Akbaba'yı dün canlı izledi ben gelsem takım rahatlar diye düşünmüştür analiz bile yapmıştır. :asd:

1659970707093.jpeg

Nordsjaelland’da oynayan Adamo Nagalo da iyi bir potansiyel. Ayni Kamaldeen, Kudus ve Adingra gibi Right2Dream akademisinde yetisti. Yasina gore olgun oynuyor ama gelip direkt katki verir mi soru isareti. Oyun tarzini biraz Leverkusen’de oynayan Tapsoba’ya benzetiyorum.

rezerv macında kim oynuyor

Lig başlamasa bonserviste esneklik tanınabilinirdi. Şimdi özellikle Monchi ölücüsüne, hele yana yana stoper arıyorlarken 24.99'a bile satılmamalı.

Antalyaspor'da 5 tane iyi isim var ama bizim kadroyu bulamadım bu rezerv lig iyi oldu oynamayanlar en azından form tutar

Tffden fbye kiyak

TFF’nin açıklamasına göre takımlar bu sezon 35 kişilik kadro bildirebilecek ve 21 yabancı oyuncuyu tescil ettirebilecek. 21 kişilik maç kadrosunda ise 14 yabancı bulunabilecek. İlk 11’de de en fazla 8 yabancı yer alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt