Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı zaten değişecek o.sebeble fener için oldu demek yersiz heriflerin 22 yabancısı var bırakın elde tutsunlar kol.gibi maaşları odesinler öteki türlü hülle cityden bonservis aliyorlar

midtsjö'yü beğendin mi üstad dün

Emin olamadim ilk 11 oynayacagi bir maci izlemek lazim

Ikinci yari son 20 dakika oyun cok dagildi ama beni endiselendiren esas konu oliveira.o maasa o oyun az kaliyor.Tabi ilk mactan kesin hukum vermek istemem ama dun o olmasaydi da cok bisey degismezdi gibi

Bana Fener Sorloth'u alacak gibi geliyor bu Werner isinden sonra

Bize gelecegi iddia edilen kariyerli kanat forvet kim cozmeye calisiyorum. Willian degildir umarim

Kimsede yabancı sayısı 14'ü geçmezken ve fbde hali hazırda 22 varken bu kararın kim için çıkarıldığı tartışılmaz umarım.
Diagne'yi, Morutan'ı falan niye yolladık yahu biz o zaman ?
Yönetimin yapması gereken bu kararı lehimize çevirmektir kaliteli oyuncular getirerek, doğru hamleler ile döner dolaşır yine bi taraflarında patlatırız bu bilmem kaçıncı kıyağıda.

okani kaleye koymaktan daha az zarari olur emin ol gecen sene giresunda iceri aldigi toplarida gorduk muslera bir hata yapinca kiyameti koparanlar okan bir topu iceri alsa adami afaroz ederler sonra gelip okan oynasin

oynasin gorelim muslera konsantre oldumu bir sezonda sana en az 4 5 maci tek basina aliyor okan kimmis yedek kaleci olmaktan ote gidemez kaleyi yerli yapmayi dusunuyorsan altay ugurcan gibi genc bir potansiyele yatirim yapacaksin okan buyuk takimin sadece yedek kalecisi olur

Bana Fener Sorloth'u alacak gibi geliyor bu Werner isinden sonra

Bize gelecegi iddia edilen kariyerli kanat forvet kim cozmeye calisiyorum. Willian degildir umarim
1 ay önce mls e gitmeseydi costa derdim

okani kaleye koymaktan daha az zarari olur emin ol gecen sene giresunda iceri aldigi toplarida gorduk muslera bir hata yapinca kiyameti koparanlar okan bir topu iceri alsa adami afaroz ederler sonra gelip okan oynasin

oynasin gorelim muslera konsantre oldumu bir sezonda sana en az 4 5 maci tek basina aliyor okan kimmis yedek kaleci olmaktan ote gidemez kaleyi yerli yapmayi dusunuyorsan altay ugurcan gibi genc bir potansiyele yatirim yapacaksin okan buyuk takimin sadece yedek kalecisi olur

yahu attığım mesaj şu;

"kaan ayhan'a gerek yok ki artık, topla yabancıları zaman zaman sıkıştığında kaleyi yerli yap oynat birini daha yabancılardan"

sen buradan nasıl okan full 11 oynasın anlamını çıkarıyorsun anlatsana bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt