- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
ewt 10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsine lisans çıkarabiliyor... Diğerlerini diğer maçlarda kullanabilirMac kadrosuna 14 yabanci yazabiliyon degisen pek birsey yok
Mostafa- Morutan'ın sürekli oynayabilecekleri bir yere gitmesi bizim açımızdan iyi Rezerv ligde onlar gelişemez. Bu kuralı en düşükmaliyetle kullanmak için Afrika'dan 200-500'e getiririz scoutun önerdiği 4 oyuncuyu Rezerv ligte oynarlar iyi çıkan A takımda o anda işimize yarayacak olduğunda A takımda oynatırsın o hafta.Oyun oynanırken kural değişmez. Skandal bi bir karar. 23 yabancısı bulunan kuşlara yarar bu değişiklik. Daha önce ilan edilseydi belki Marcao Muhammed Mustafa ve Morutan satılmaz dı. Çünkü maaşları çok değildi.
Gerekirse her bölgede kaliteli yerli şart gibi gözüküyor. Bence sol bek yedeğine bir transfer daha yapılmalı. Kimin ne vereceği belli değil. İleride tamamen yabancıyla oynamak durumunda da kalabiliriz.Kaan Ayhan'ı Abdülkerim'e benzer şartlara düşürme ihtimalimiz yoktur di mi? Kimse istemiyor ama ben 3 bölgeyi yedekleyen bir yerli olarak sıcak bakıyorum. Kaan Ayhan + Nelsson kadar tecrübeli olmasa da Nelsson potansiyelinde bir kuzeyli alsak hoş olabilirdi.
Ilk 14 e yazdirmadiklari yabancilar zaten cöp diger maclarda kullansalar ne yazarHepsine lisans çıkarabiliyor... Diğerlerini diğer maçlarda kullanabilir
21 yabancı oyuncudan herhangi biri 14 kişilik maç kadrosuna girebiliyor demek istedim. Yabancıyı 14 kişiyle sınırlandırma işi bitti.Maç kadrosuna 14 yabancı girebilecek.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sene 21 yabancı futbolcu ile sözleşme yapılmasına izin veren, seneye ilk 11 de yabancı kısıtlamasını kaldırır. Kaan Ayhan'a 1 sene için 5 milyon bonservis vermemeliyiz
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi