- 20 Mayıs 2011
- 23.344
- 10.309
- 1.873
Denayer değil bu gelir zannımca Nelson giderse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Çakar da öyle. Ertem ve tayfası 5 yıldızı bile kullanacağız diyor. Ciddi algı yapacaklar bu sene her koldan.Toroğlu beni çok rahatsız etti. Bu sene sanki talimat almış gibi. Sanki bir şeylere veya birilerine hizmet ediyor.
Kaan Denayer'den iyi topçu bu arada.Kaan bir bakıma ama Nelson yerine Denayer gelemez
Okumuş adam 1 ay boyunca ipeyim dememiş yemek yiyelim demiş
10 senedir aynısını yapıyoruz Sami. O yüzden bir şey diyemiyorum fazla.Monciye neden kufrediliyor diye konusuluyordu bugun. Oyunculari kafalayip fiyat dusurmeyi siar edindigi icin kufrediyo bizim taraftar. Dun marcao bugun nelsson.
Sözleşmesi olan adamı kimse kafalayamazMonciye neden kufrediliyor diye konusuluyordu bugun. Oyunculari kafalayip fiyat dusurmeyi siar edindigi icin kufrediyo bizim taraftar. Dun marcao bugun nelsson.
Lyon gibi baba takımda kaptanlık yapan adamdan nası iyi topçu henüz birinci lig seviyesinde forma bulamamış 26 yaşında adam?Kaan Denayer'den iyi topçu bu arada.
Marcao?Sözleşmesi olan adamı kimse kafalayamaz
Daha önce de dedim. Griliş transferini sızdırınca klüp bunlara haber uçuran köstebeği bulup gadasını aldı. Bunlar da pek çok kolpa muhabir gibi yerli yabancı twitleri takip ediyorlar artık net.Haluklar göttsen sallıyor artık
2 yıllık sözleşmesi vardı vermezdin olur biterdiMarcao?
Kaan olmazsa olmaz değil benim için ama Denayerden iyi oyuncu bencede. Nelson yerine Denayer olamaz. Hava hakimiyeti iyi biri lazimKaan Denayer'den iyi topçu bu arada.