Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.661
- 8.088
- 1.428
Denayer gelirse içinden geçerler rakipler.Kaanda nelsonun yedegi olur anca nelson kafa topuyla kac tane atak kesti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal maçında uzun oynadı geçen sene en son ama Arsenal 4’ledi o maçIzledin mi?
Ulkesinden dönmedi reis. Kampa cikmam dedi. Olup bitmiyor iste ekonomik olarak guclu olmadigimiz icin bazi seylerden taviz vermek zorunda kaliyoruz2 yıllık sözleşmesi vardı vermezdin olur biterdi
Denayer eski hızında mı acabaDenayer gelirse içinden geçerler rakipler.Kaanda nelsonun yedegi olur anca nelson kafa topuyla kac tane atak kesti.
Güzel abicim donmedı diye bir şey yok tutanak tutarsın dava edersin sözleşme diye bir şey bu yüzden var biz pazarlık yapamıyoruzUlkesinden dönmedi reis. Kampa cikmam dedi. Olup bitmiyor iste ekonomik olarak guclu olmadigimiz icin bazi seylerden taviz vermek zorunda kaliyoruz
Kaan gelirse zaten Abdülkerimi kessin diye gelmez mi? Bu ikiliden biri oynar zaten yabanci siniri yüzünden. Diger stoper saglam biri oldugu an, defans fazla sorun yapmaz gibi geliyor bana. Hele önlerinde Torreira ve Midtsjö olursa
Yalnız arada bir fark var hocam biz bunu paramız olmadığından yapmaktayız.10 senedir aynısını yapıyoruz Sami. O yüzden bir şey diyemiyorum fazla.![]()
3 yerli mevzusunda elimizi rahatlatıp esneklik sunardı. O yüzden alsak iyi olurdu.Kaan olmazsa olmaz değil benim için ama Denayerden iyi oyuncu bence. Nelson yerine Denayer olamaz. Hava hakimiyeti iyi biri lazim
Borcu sıfırlayalım da bu işlerden elimizi eteğimizi çekelim yakışmıyor bize.Yalnız arada bir fark var hocam biz bunu paramız olmadığından yapıyoruz.
Denayer değil bu gelir zannımca Nelson giderse