Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafamdaki oyun planı net olarak bu. Mertens biraz daha OF gibi, bekler kanat beke yakın tarzda. Özellikle iç sahada baya iş yapar.
Screenshot 2022-08-09 at 01-50-55 Kadro Kur Sende Kendi Kadronu Kur.webp

Evanderde bi strateji izliyoruz galiba 3-5 güne hareketlenir ve bitiririz diye düşünüyorum.
Evanderin şu an mantığı yok gelmesine dair ikinci forvet 10 mertens 8-10 bağlantı oyuncusu Sergio 8 numara Midjtso 6 Torreira yer yok Evandere her tip oyuncu var şu an bize öncelikli kanat ve stoper lazım oos alırsak da bu kanatta da oynayan tarz bir oyuncu olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nellson luyi emre kilinc cikildau u toplamda 30 milyona satabilsek yerine

1 baba stoper arti kaan ayhan
Mert müldür
Sorloth
Evander
Efecan

Yapsak?

Gece gece aklıma düştü. Şu Oscar Cardozo kalite adamdı, herif oynamadan kaç gol attı bu ligde. Trabzonspor kullanamadı.

Kafamdaki oyun planı net olarak bu. Mertens biraz daha OF gibi, bekler kanat beke yakın tarzda. Özellikle iç sahada baya iş yapar.
Ekli dosyayı görüntüle 172843

Sergio nun yerine Midtsjö daha dengeli olur defansif anlaminda, Torreira tek basina yanliz kalir, Sergio agir ve defansi sifir zaten ben yazmistim bu bizi daha cok sövdürcek 4 yil mükavele panik transferi ah be Gedson olacakti orda müthis olurdu Torreira-Gedson önünde Mertens-Sefer, belmas abv

Evanderin şu an mantığı yok gelmesine dair ikinci forvet 10 mertens 8-10 bağlantı oyuncusu Sergio 8 numara Midjtso 6 Torreira yer yok Evandere her tip oyuncu var şu an bize öncelikli kanat ve stoper lazım oos alırsak da bu kanatta da oynayan tarz bir oyuncu olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yazdığına katılıyorum renktaş öncelik gibi görülmüyor.Evander gündemden çıktı diyorlar tabii rest çekmişte olabiliriz instadan foto falan da paylaşıyor. yatırım olarak da görülüyor olabilir tff nin son kararından sonra. Ha neden bu kadar taraftar yükseliyor onu anlamadım sergio tarzı bir oyuncu tam ikamesi olarak düşünülemez ama benzer özellikleri çokça mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt