Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konuda yaptigi hamle tuttu basta elestirdik ama kendisi bu sureco yonetebilecek kadar tecrubeye sahip oldugunu gosterdi

cenk ergun gibi kulubun arkasindan menajerlerle ne cevirdigi belli olmayan adamlar yerine kulubun parasini direk hesap eden yoneticilerin bu isi yapmasi daha dogru bence.
Yine de profesyonel biri ile çalışırsa iyi olur danışman olur ya da kulüpte bir görev tanımı verirler hadi bu sene seçim oldu birden daldılar işe ama gelecek sene için daha planlı olmak gerekir

nelson 15 civarına gitsin sorun yok güzel para bi ton oyuncu alırsın o paraya a plus savunma bulur yönetim rahat olun

Nelsson madem gitmeye çok istekli, hayaleri var, Sevilla da onu istiyor eyvallah. Bizi ikna etmeye çalışacağına, Monchi'yi etsin; Kulübüm 20 milyon istiyor, gereken fedakarlığı gösterin diye.

Tek keriz biz miyiz

Arda ve Hakan Çalhanoğlu aynı anda Alexis Sanchezdir ikna etmeye çalıştıkları

Alexis Sanchez
Denayer
Kaan Ayhan

Bunları yapar bitiririz

Alexis Sanchez, Mertens gibi kariyeri boyunca büyük ölçüde tekniğiyle iş yapan bi adam değildi. Hızı, gücü, mücadeleciliğiyle iş yaptı hep. 33 yaş bu yetilerin bir daha eskisi gibi olmayacağı bir yaş. Mertens'i çok istemiştim ama Alexis'e sıcak bakamıyorum ne yazık ki. Umarım iyi analiz edilir.

25 i yatırsın hesaba gitsin her gitmek istiyorum diyenin paşa gönlünü yapacak değiliz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aferin başkanıma Sevilla'nın elini güçlendirsin iyice.

''Nelsson kadromuzdaki en önemli oyunculardan biri ve satmayı düşünmüyoruz'' diyeceği yere söylediği lafa bak. Yok vallahi biz adam olmayız. Satma konusunda özellikle
Belki güzel fiyata satacak adam sonra hani tutacaktık diye yazacaksın,bilmiyorum ki kim ne olmaz,az bir bekleyin hele giderse ucuza sonra konuşursunuz

satış maddesi dışında klüpler bunun altında vererek oyuncu alıyor mu hiç.

a oyuncusu çıkış bedeli 25 milyon euro mesela. klupler 20 de anlaşıyor ve transfer bitiyor. Bu oluyor mu hiç?

Altına imzamı atarım.
Bence buradaki konu yasli oyunculari almak sonra satip satamamak degil. Ben 2 konu goruyorum neden bu transferler yapiliyor veya yapildi:

1. Zaman cok kisa ve cok iyi tarama yapip yil icinde oyuncular ile söz kesilemedi ve piyasada olan en iyileri almaya calisiyorlar.

2. Sampiyonluk icin bu tarz bir kadro kurmamiz gerekiyor. Tecrübeli ve önce ligi götürecek. Yasli dediklerimizle oyle 3 4 yil hic sozlesme yapilmadi.

Ve tüm bunlardan sonra da, yil icinde bir sonraki yil icin calisma yapmalarino bekliyorum ve orada Torreira gibi oyunculari bulup ön sözlesme yapacaklarini dusunuyorum. Ama hepsinden önce bu seneyi sampiyon kapatmamiz lazim ki, digerleri olsun. Bence eger strateji boylese ki - Erden Timur bu sekilde birkac demecinde bahsetti - mantikli geliyor.

Bekleyip gorecegiz neler yasayacagimizi.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

satış maddesi dışında klüpler bunun altında vererek oyuncu alıyor mu hiç.

a oyuncusu çıkış bedeli 25 milyon euro mesela. klupler 20 de anlaşıyor ve transfer bitiyor. Bu oluyor mu hiç?
Olmaz mı yahu neden olmasın kulüpler anlaştıktan sonra. Oyuncunun o çıkış maddesine ulaşamayacağını düşünür eski kulübü bazen, ya da acil paraya ihtiyacı olur vs. Çıkış maddesinin üstünde biten transferler de var Ozan Kaban gibi. Olay Eski kulüp-Yeni Kulüp-Oyuncu üçlüsü arasındaki anlaşmaya bakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt