Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
ortada kim örneği var. Versinler alsınlar nelsonuç Bunun dışında kapıyı kapatmalıyız bence. yada 22+ sonraki satıştan yüzde 20-25 olabılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske boyle olsa 25m guzel paraBenim Nelsson'la alakalı tek korkum; Sevilla son gün 25m€'yu yatırıp Nelsson'u alması.
Elden bir şey de gelmez. Çok zor durumda kalırız.
Keske gitse de kurtulsakSanchez,Marsilya’ya gitmedi mi.?
Nelsson Marcao'dan daha dengeli, gelişime daha açık ve liderlik özellikleri daha gelişkin bi adam. Üstelik daha genç.Nelsson'un Ab pasaportu bir etkendir mutlaka fakat Marcao'dan fazla piyasasının olması garip.
Tamam anlıyorum, tecrübeli bir takım oluşturup direk şampiyonluğu hedefliyoruz. Gayet güzel. Fakat bu oyuncuların arasına da 2-3 tane 20-23 yaş aralığında potansiyelli futbolcu koymamız gerekiyor. Kerem gibi, Boey gibi, Nelsson gibi. Örnek veriyorum.Bence buradaki konu yasli oyunculari almak sonra satip satamamak degil. Ben 2 konu goruyorum neden bu transferler yapiliyor veya yapildi:
1. Zaman cok kisa ve cok iyi tarama yapip yil icinde oyuncular ile söz kesilemedi ve piyasada olan en iyileri almaya calisiyorlar.
2. Sampiyonluk icin bu tarz bir kadro kurmamiz gerekiyor. Tecrübeli ve önce ligi götürecek. Yasli dediklerimizle oyle 3 4 yil hic sozlesme yapilmadi.
Ve tüm bunlardan sonra da, yil icinde bir sonraki yil icin calisma yapmalarino bekliyorum ve orada Torreira gibi oyunculari bulup ön sözlesme yapacaklarini dusunuyorum. Ama hepsinden önce bu seneyi sampiyon kapatmamiz lazim ki, digerleri olsun. Bence eger strateji boylese ki - Erden Timur bu sekilde birkac demecinde bahsetti - mantikli geliyor.
Bekleyip gorecegiz neler yasayacagimizi.
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanchez,Marsilya’ya gitmedi mi.?
Aslinda cikis maddesi olmayinca elin pazarlikta daha güclüdür, hele ki yil kontrati varsa oyuncunun. Arkadas hakli oyuncu gitmek istiyorsa isin zor.Marcao'da madde yoktu. 25'i getirsin gitmekte özgür sonuçta..
Bu yine iyi bana kalırsa 16+4e satacak bizimkiler el mecbur diyip18+ bonuslara bitecek gibi duruyor bu iş.
Adam senelik 72milyon TL veriyor, stad isim sponsorluguna. Bu 4milyon avro para yapiyor. Bu parayi direkt Mertens'e bagladik. Daha bonuslar felan aciklanmadi.Olaya şöyle bakmak lazım. Cenk Ergün ile Erden Timur'u bir tutmamak lazım öncelikle. Cenk'in bu kulübe herhangi bir yüksek meblağda katkısı yok. Ama Erden sponsorluk, hülle vb. bir şekilde sıcak para sokuyor. O yüzden zaten şuan transferlerle o ilgileniyor.
-ki çok normal bu durum da. İlk başta operasyonlara Cenk katıldı. Muhtemelen şuursuz hareketleri oldu, Erden de, "sen kimin parasıyla artistlik yapıyorsun" dedi ve olaya el koydu.
Para veriyorsa bırak da popülizm yapsın. Hak ediyor sonuna kadar.