- 3 Temmuz 2012
- 139.461
- 87.914
- 5.338
GSTV stüdyosunda sigara icilmis gibi bi hava var sürekli duman halinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarıldım yaaaaaaGSTV stüdyosunda sigara icilmis gibi bi hava var sürekli duman halinde
Dandik kamera lensleri kullandığımız için.GSTV stüdyosunda sigara icilmis gibi bi hava var sürekli duman halinde
Çektim İşte ne varSakat oyuncu böyle şut çekmez yav
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
GSCimbom pankarti acmani bekliyoruz.

Abi yapma etme yawdepay gibi bir balonu ne diye istiyorsunuz la
bir maliyet olarak cok fazla olur
Hocam Torreira’nin kina gecesi mi var neden butun takim etrafina toplanmisArenada son yarım saat bam bam bam
...................... Muslera..................
............ Leo.... Nelsson... Apo.....
........... .............Torreira................
Yunus ..........................................Kerem
......... Sanchez.............. Mertens
.................. Seferoviç...Gomis...............
Não vá ao Galatasaray. Nós precisamos de você.bakalim benfica nasil tokatlayacak. aksam mactaydim canli anlatimmmmm
Bu iş bitmiş beyler, depay %90 juvede
Depayın kadıköyde hattrick yapıp formayı çıkarıp sırtını fb kapalıya döndüğü an, allahım nasip et be
Sen saido yu bilir misin yiğidimHocam Torreira’nin kina gecesi mi var neden butun takim etrafina toplanmis
güncel maas tablosu varmi
depay gibi bir balonu ne diye istiyorsunuz la
bir maliyet olarak cok fazla olur
Seneye Yabancı Sınırı olmayacak büyük ihtimalle yüksek bi bonservis vermezdim.Yedek olarakta Metehan-Emin-Işık falan var..