Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Djiku hep uclude oynamis boyu biraz ufak gorunuyor nasil biri acaba. Hoffenheim alacakmis az daha €6.5m verip ama kardesi son anda komisyon isteyince olmamis :asd: Bu tip transferlerin hastasiyiz

Emre Kaplan: "İlk teklif 12 m euro + bonuslardı direk reddedildi Nelsson konusunda 16 m euro + bonuslarla bitecek gibi gözüküyor 20 m euro'lu rakamların görülebileceğini sanmıyorum, 1 hafta içerisinde transfer tamamlanacaktır. Nelsson gittiği an 2 tane stoper alınacak."

O
Bu Fenerin stopere aldığı adamlar bile bizden kopyaydı.

Marcao vardı solak teknik bizle adı geçti Szalai'yi aldılar.
Luyindama taş gibi oynuyordu gittiler Tisserand aldılar MT'den kankası
Yine Luyi profiline benzer KMJ aldılar.

Onyekuru iş yaptı diye benzer profil Rossi'yi aldılar.

Heriflerin hayatı kopya çekmek üzerine.
Birazcık, o da birazcık Szalai hariç Hepsi de g.tlerinde patladı. İşin en komik tarafı da bu.

16+4 garanti bonus anca olur. Yok Sevilla AL almali falan kurtarmaz. 4 milyon dolana kadar her 25 mac yaptigi an 1 milyon. Avrupaya kaldiklari an 1 milyon. Iki sene icinde paramizi aliriz o zamanm

Üstüne 10% kardan pay.

Kaca biter reis sence. Biraz baktim Roma ve Monaco denmis. €8-10m bonservis denmis ama bu opsiyon olarak soylenmis. Maasi da az degildir. Bir de ne zamandir duzenli oynamiyor cortlama ihtimali var midir

roma monaco vb iddiaları olmazsa eğer daha da uyguna bitirilebilir aslında, maaş konusunu bilmiyorum, 2 üstü ister ama. cortlama ihtimali bence yok, çok sağlam katkı verir burada

Emre Kaplanmıdır kedimidir nedir gitsin kumda oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt