Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Stoperde ucuza kaçarsak fenerin durumuna düşeriz yaramaz ucuz bir sürü stoper yerine porayı basıp alınacak potansiyelli bi stoper gerekli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelson getmiştir. önümüze bakalım.
Bu saatten sonra 10 numara almazlar diye düşünüyorum. Mertens geldikten sonra özellikle.2 yabancı stoper
kanat
10 numara veya evander
yabancı forvet
yerli forvet
Takimla alakasi olmayan herseyi ben bilirim modunda olan insanlar onlargeldigi ilk günden beri niye 7 verdik, çöp, semih kaya falan dediler şimdi de gitmesin 25 versinler diyorlar. anlaması güç
Kankan da esmer alınıyorum ona göreZenci stopere hayır
Esmerde bile bi düşünmek lazım
Bonus çünkü, belki 2+3 şeklinde belki 1+1+1+1+1 şeklinde, hepsini tek tek detaylı vermemek tercihtir Feg anlaşması gibi.Niye resmi ağızdan şeffafça bilmiyoruz o zaman o CL'ye katılma gibi realistik bonusları? CL şampiyonluğu sanmam ama İspanya şampiyonluğu varsa şaşırmam. Ya da tek sezonda yüksek sayıda X maç ilk 11 gibi bir madde falan vardır. O da zordur.
evander belki,mertens 10 numero değilBu saatten sonra 10 numara almazlar diye düşünüyorum. Mertens geldikten sonra özellikle.
Taktiğinde hata var üstad. Yunus Ters Ayaklı Kanat Oyuncusu değil.
Kendi kulübünü aşağılamak mı seni sen yapıyor?Bizi biz yapan budur. Fenerliler ne eleştirmeyi, ne kızmayı, ne sevinmeyi ne de istifa ettirmesin bilir.
Hayatinda kac futbolcuyu 25şe sattin hayal kurmayi birakalim satilmayip kotu performans verincede ilk aglayanlar satilmasin diyenler oluyo geneldeİnşallah transfer iptal olur. Şu adamın Dünya Kupası görmesi lazım... Sonrasında 25 garanti zaten