Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar kadroya girmeyen gedsonda bile 6 ay direttiler en son istedikleri paraya sattılar. işte benfica bu yüzden futbolcu satmakta mahir bir kulüp. Marcao bunlarda olsa gidip ben sevilla ile anlaştım gitmek istiyorum dese ağzına terlikle vurup otur oturduğun yerde derler
Ne alaka yav 7ye aldığın adama 20 verirlerse satarsın.

Zaten bu yüzden 7ye alıyorsun.

Adamlar kadroya girmeyen gedsonda bile 6 ay direttiler en son istedikleri paraya sattılar. işte benfica bu yüzden futbolcu satmakta mahir bir kulüp. Marcao bunlarda olsa gidip ben sevilla ile anlaştım gitmek istiyorum dese ağzına terlikle vurup otur oturduğun yerde derler

Maddi gücünle alakalı biraz o ya. Boey konusunda biz de kestirip atarız da alternatifi olamayan adamlarda yapamıyorsun işte. Ya ikna edicen ya satacan. Hani kadro dışısın ne bok yersen ye diyemiyorsun

GscimbomMobile

Medyada ismi dolanan isimler berbat

Griliş,kaan,evander gibi

Gelen her oyuncu ise doğru ,sıfır hata şuana kadar bi kazımcan nazar boncuğu

O yüzden biraz rahatım

Marcao değilde Nelsson'un gidişi üzdü. Formamız altında daha fazla izlemek, kupalar kazanmasını görmek isterdim.

18-20'li fiyatları görürüz umarım en azından iyi fiyata gönderdik diyebiliriz.

evander belki,mertens 10 numero değil

Evet Mertens salt bi 10 numara değil ama bizim ligin kalitesinde orada hiç sırıtmaz. Okan Hoca belki orada değerlendirir. Nelsson satışı gerçekleşirse bize acil stoper lazım olacağından paralar oraya harcanır, forvete harcanır.

Safa Kaan: "Oyuncunun kontratını yenileyelim serbest kalma maddesini üstte çekelim diye menajerine ilettiler ama menajeri diretti ve ayrılmak istediğini söyledi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt