Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet FT geçen sene 15 m euro UEL geliri ve 35m euro stoper satışlarını düşünürsek 50 m euro kazandırdı. Cicaldau haricindekilerden de bir 10 gelir ama kimse bu 60 m eurodan bahsetmez hele de 25lik transfer yaptırdı yeaa diyenler.
Gelsin scout şefi olarak işe başlasın

Orada net 5 alirken niye gelsin? Bonuslari saymiyorum bile. Isin sportif tarafina girmiyorum bile.
Barcelona geçen sene Pjanic'i de kiralarken maaşının 3 milyon eurosunu falan Beşiktaş ödemişti geri kalanını Barcelona ödemişti doğru mu bilinmez ama böyle açıklanmıştı.Belki bu şekilde 1 yıllık kiralık gelebilir abi sonuçta Barcelona göndermek istiyo ve oyuncu da ayrılmak istiyo..

Depay en fazla kiralik gelir herhold

Yabanci basinda duydugumuz an yüzde 70 bitmistir bence. Hep öyle olmustur simdiye kadar. Güvenilir kaynaklardan bahsediyorum

Barcelona geçen sene Pjanic'i de kiralarken maaşının 3 milyon eurosunu falan Beşiktaş ödemişti geri kalanını Barcelona ödemişti doğru mu bilinmez ama böyle açıklanmıştı.Belki bu şekilde 1 yıllık kiralık gelebilir abi sonuçta Barcelona göndermek istiyo ve oyuncu ayrılmak istiyo..
Kiralik falan gelmesin bu tarz oyuncular.

Orada ilk 11 olamaz en fazla rotasyon oyuncusu olur. Baska kulupler de cikar sonucta Hollanda milli takimin 1 numarali forvet oyuncusu. Talibi elbet vardir.
Tham redetmis
Bayern almaz
Juve rotasyon dersek valla öyle pek kulüp de kalmiyor.

Neticede Sneijder de öyleydi

Şu an öncelik transferimiz kesinlikle stoper olmalı nellsonu göndermeden enazindan 1 tane stoper cekmeliyiz bir kere olsun Avrupali kulüplerin zihniyetinde olalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt