Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder geldiğinde de sövmüşlerdir çok şey yapmamak lazım
Dogru lakin Sneijder'i o an kimse istemiyordu maasi yuzunden biz cikip verdik ve oyle aldik. Bugun Depay'i isteyen en az 4-5 kulup vardir Top 3 liginde olan takimlardan. Maas konusunda Barca ile anlastiklari zaman kiralik veya tapusuyla alirlar. Boyle bir oyuncuyu bu yasta getirmek cok zor.

Nelsson gidecekse Omeragic scout transferi olarak gelsin çok isterim.

Biraz sakatlıklar falan yaşadı ama hep böyle devam edecek değil. Potansiyeli çok yüksek.

Nelsson gibi lider karakterli bir oyuncu. Yani sadece tipi benziyor sarışın diye istemiyoruz :red:

Ömer'e ek olarak mutlaka bir tanede 25-30 yaş arası stoper almamız lazım. Scout transferi her zaman risktir.

Monchi'nin bizde uyguladığı gibi Ömer ile önceden anlaşırsak sözleşmesinin zaten son senesi 4-5 milyon € bandında alabiliriz.

giphy.gif

Depayi Van gaal ilk olarak manuya çektiğinde roportajini izlemiştim bizim emre mor gibi maalesef kendisi anne baba yok babayı özellikle sevmiyor ve depay ismini soylemeyin diye basini uyarıyor kiziyormus duyunca psikolojik olarak sorunlu bir çocuk yani yeni yeni toparliyor sanırım yoksa Van gaal kendisi için sürekli güzel şeyler soyluyordu
Gitsin soyadını değiştirsin o zaman kamil.

Selam aslanlar...bu benim ilk mesajım ve galiba son mesajım olur çünkü Türkçem çok berbat...Avrupa'dan katılıyorum ve bu foruma en az 10 senedir takip ediyorum...umarım bu sene şampiyon oluruz ve en kısa zamanda 5inçi yıldızı takarız...en büyük Cimbom 💛♥️ bu arada nelsson 20den aşağı gitmesi lazım...ve şu Sturm grazdaki Hojlundu kaçırmamak lazim

Dogru lakin Sneijder'i o an kimse istemiyordu maasi yuzunden biz cikip verdik ve oyle aldik. Bugun Depay'i isteyen en az 4-5 kulup vardir Top 3 liginde olan takimlardan. Maas konusunda Barca ile anlastiklari zaman kiralik veya tapusuyla alirlar. Boyle bir oyuncuyu bu yasta getirmek cok zor.
İstemiyordu söylemi konusunda emin değilim. Çok uzun süre uğraşıldı başka takımlar istediği yazılıp çiziliyordu onlardan haber beklendiği bile yazılmıştı

Liverpool istiyordu. Hatta 2 hedefi vardı Coutinho ve Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt