Faruk Özkul
Büyük Kaptan
Adam sakatliktan yeni cikti okadar önyargili olmaya gerek yok. Ama kendisi daha cok box to box. Bize alinacaksa gercek bi 10 no alinmali.Evander cikmis. 2ci yariya bakmaya gerek kalmadi. Begenmedim evanderi. Kalsin orda
Adam sakatliktan yeni cikti okadar önyargili olmaya gerek yok. Ama kendisi daha cok box to box. Bize alinacaksa gercek bi 10 no alinmali.Evander cikmis. 2ci yariya bakmaya gerek kalmadi. Begenmedim evanderi. Kalsin orda
@emre utkucansu evanderi öven scout kımdı iki kelam edelım
keşkeehemen alalım
Ftci hesaplar evanderi istiyor
okanın kazıgı diyeceklerdir ilerde
okan hocam ayık ol
Evander yetenekli oyuncu, teknigi top surusu falan kalite. Brezilya U17’de bir cok mac oynamis bir oyuncu, oyle bos topcu falan degil. Tek sorunu devamliligi yok. O yuzden 8 milyon euro etmez. 5m euro verilir.
keşkee
Comolli galiba tulus sd si
Karakter problemi var o halde. Hic gerek yokEvander bize gelmek için bilerek kötü oynuyormuş
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
twitterdaki hesapların profilleri gezdım ortaya bu sonuc cıkıyordoğru 1 bakış açısı
sergio oliveira'yı izledikten sonra 10 numara almak konusunda biraz kararsızım
o şekilde kırılgan bir yapıya bürünebiliriz. sergio pek savunmayla ilgilenmiyor çünkü
twitterdaki hesapların profilleri gezdım ortaya bu sonuc cıkıyor
dikkatli olalım
fblilerden bile tehlikeli bi grup bunlar
3 milyon yazıyor keşke biz isteseydikenis bardhi zu ts
paylaşımlarıma niye like atmıyon o zaman. Sabahtan beri @Sami Karakoç ile emre utkucandan fazla mesai yapıyozvideolarını izledim akşamüstü beğendim ben o çocuğu