Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu neey laan umut bulut canlandı gözümde yemin ederim
ulan kg dedim senin ben sülaleni seveyim yabu neey laan umut bulut canlandı gözümde yemin ederim
Evander'in ederi 4-5 zaten.
Neyseki bir bok oynamadığından bahsettiğime benzer bir maç olmuş bugün de. O videodaki hareketleri yapan adam bu mu demiştim videosunu izlediğimde, zira 90 dklık maçlarını izlerken o hareketlerine denk gelmemiştim.
Misyööööö var.sergio oliveira'yı izledikten sonra 10 numara almak konusunda biraz kararsızım
o şekilde kırılgan bir yapıya bürünebiliriz. sergio pek savunmayla ilgilenmiyor çünkü
arkadaş hayırdır hoca sana zamanında burs falan mı vermedi nedir bu nefretFtci hesaplar evanderi istiyor
okanın kazıgı diyeceklerdir ilerde
okan hocam ayık ol
paylaşımlarıma niye like atmıyon o zaman. Sabahtan beri @Sami Karakoç ile emre utkucandan fazla mesai yapıyoz
toreyra-mitşö-sergio aynı anda sahada olsunMisyööööö var.
admınım sen bu adama belhanda gibi sövülür diyordun haklıymıssınEvander'in ederi 4-5 zaten.
Neyseki bir bok oynamadığından bahsettiğime benzer bir maç olmuş bugün de. O videodaki hareketleri yapan adam bu mu demiştim videosunu izlediğimde, zira 90 dklık maçlarını izlerken o hareketlerine denk gelmemiştim.
fm profil var mı kank
kaynak?Depayın geldiğini bir düşünsenize ilk maçında ayak dışı gol atıyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi