Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evander'in ederi 4-5 zaten.

Neyseki bir bok oynamadığından bahsettiğime benzer bir maç olmuş bugün de. O videodaki hareketleri yapan adam bu mu demiştim videosunu izlediğimde, zira 90 dklık maçlarını izlerken o hareketlerine denk gelmemiştim.

4-5'te etmez bence ya harbiden etmez. daha doğrusu bizim mevcut kadroda herhangi bir şekilde yeri yok, çalışkanlığı düşük, hız yok, videolarda ki çalımlarını yiyen savunma oyuncularını jorge jesus dahi almaz. 90dk izleyene kadar iyi oyuncu zannediyordum da çok vasat, harbi harbi vasat.

Evander yetenekli oyuncu, teknigi top surusu falan kalite. Brezilya U17’de bir cok mac oynamis bir oyuncu, oyle bos topcu falan degil. Tek sorunu devamliligi yok. O yuzden 8 milyon euro etmez. 5m euro verilir.
Bu adam bizim temaslı ligde ezilir gider hocam. İstediği kadar iyi olsun ki bence değil zaten.

1 tane 8 no 1 kanat 1 stoper alalım kapayalım transferi nelsson kalmazsa 1 tane daha stoper

“Fulham are trying the shot in defense and are ready for a maxi offer for Victor Nelsson of Galatasaray. According to what collected by Tuttomercatoweb, the Cottagers are ready to relaunch after the offer of 14 million made by Sevilla to the Turkish club.”
Bu haberin çıkış kaynağı belli mi? Yoksa algı peşinde miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt