Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Kelleci: GS'ın çok iyi bir sağ stoper listesi olduğunu biliyorum. O oyunculardan birini tanıyorum eğer o gelirse Nelsson'u aratmaz.
Bundesliga'dan sağlam bir stopermiş.
bu yayınında konuşmuş 22:50'den sonra.
Luyindama.Danayer olmaz takım hobit gibi her duran top bela olur. Nelson giderse hava topu iyi bir adam lazım. Aynı zamanda atletik olması lazım ama nasıl bulacağız.
Monchi'ye mesaj atan atana sosyal medyada paso mesaj atanların görüntüleri düşüyor.
İki özelliğe de sahip bir savunmacı tanıyorum. Bizde oynuyor hatta.Danayer olmaz takım hobit gibi her duran top bela olur. Nelson giderse hava topu iyi bir adam lazım. Aynı zamanda atletik olması lazım ama nasıl bulacağız.
isim vermiyor mu yav kim varki bundesliga da
batuhan şen miİki özelliğe de sahip bir savunmacı tanıyorum. Bizde oynuyor hatta.
bunun gibisi yaşanmaz

bir scout keşfine çıkayım bakalım kimmişismi düşer herhalde birkaç güne
Zaten sözleşmesi uzatılması lazım transfer döneminden sonra sözleşme uzatılırken maaşı da artar.Abdül’ün 19 m tl aldigi yerde Yunus 900k tl aliyor
Yunus’un maasinda düzenlemeye gidilmeli bence
Adamın ingilizceye baksana kazıklanmamız gayet normalmiş ingilizce soruya türkçe 15 milyon euro diyor![]()

bir scout keşfine çıkayım bakalım kimmiş
Serdar Kelleci: GS'ın çok iyi bir sağ stoper listesi olduğunu biliyorum. O oyunculardan birini tanıyorum eğer o gelirse Nelsson'u aratmaz.
Bundesliga'dan sağlam bir stopermiş.
bu yayınında konuşmuş 22:50'den sonra.
Bingoobatuhan şen mi
Zamlı yeni sözleşme gelecek diyolardıAbdül’ün 19 m tl aldigi yerde Yunus 900k tl aliyor
Yunus’un maasinda düzenlemeye gidilmeli bence