Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda ligi oyuncu yetiştiren lig olarak isim yapmış arada dağlar kadar fark var. Bizim lige emekli ikramiyesi icin gelen genelde -bitik yildizlar- ve genç oyunculara pek önem vermeyen lig olarak bilinir. Yillardir yönetimler günü kurtarma kafasında yonettikleri için.

Ayrica Hollanda ligi daha zevkli genel izleyicelere, her takım top oynamaya çalışıyor o yüzden cok gollü gecer maçları. Adamların sistemi ve alt yapısı var.

Demem o ki bize kalitesiz ve bitik oyuncuların ligi olarak bakiyorlar
Taraftar bu kafada olursa planlama yapamazsın ama Ajax oyuncularının overrated olduğu da aşikar. Yüksek bedele gidip düzenli oynayan neredeyse tek oyuncu bile yok Frenkie dışında. O da 85lik bir şey vermedi.

Hollanda tayfası genelde ırkçı karakterde, bu da var. Kurun bu kadar oynak olduğu yerde planlama yapmak da zor.

.
Her kulübün işleyiş mantığı aynı değil. Adamlar oyuncuyu takip ediyor, en azından 1 transfer yapsın da adam gibi bir ligde görelim ona göre alırız diyor. Parayı da o köprüden önceki son çıkıştaki kulüpler kırıyor zaten, Sevilla gibi. 20'ye aldığı adamı sonra en az 40 milyona okutuyorlar.

Nelsson'un tercih edilmesi de Kim'i yetersiz yapmaz. Böyle mantık mı olur. Elinde Marcao gibi bir adam varsa yanına Kim gibi seri adam değil onun hatalarını tolere edebilecek denge stoperi koyarsın.
Yetersiz demiyorum yav. Kim denen oyuncunun transfer hikayesi acayip şüphelerle dolu.
Adamların ticareti oldu mu slovak bu slovaklar para eder, ha bu çinli çinliler biliyorsunuz futbolun beşiği diye aptal aptal savunmalar çıkıyor, brezilyalı ada.a geldi mi götümün sol yanağı brezilya neymiş oluyor. Sonra bakıyorsun hop napoli çıkıyor ortaya ve yine fahiş fiyat.

Vallahi nelsson falan 25-30 uçuyoruz da sırf kazıklayabilmek adına bu talepler isteniyor.

Bana kalsa bu ligde bir stoperin 15 milyon gibi bir parayı haketmesi için çok uçuk işler yapması gerekir ki geçen seneki marcao örneği budur. Aynı turnuvaya baktığında herifin içinden geçmişler.
Tutturmuşlar hızlı her topa atlıyor, la kardeşim aynısının benzeri sende vardı tek fark sen oyun kur luyindama, açık kurguda oyna luyindama diye diye bok ettin oyuncunu, adamlar kompakt ve defansif kurguda süpür bırak oynarken bu istatistikleri yapti bu adam bir üst seviye için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ha yanıltır beni bilemem.
Hadi diyelim çok istediler menajeri komisyon alıp napoliyi kazıkladı olabilir, dönüp geliyorsun geçen sene kadro dışı kalan herif için şimdiden 17 diye başlamışlar.
Sattıkları tüm oyubcuları alt alta koyunca bir noktadan sonra inandırıcılığı kalmıyor.
6 ay futbol oynayım sonra tenekeye bağlayan adam için kosova futbolun doğum yeri mevzusu döndü neredeyse.
Bahsettiğin lig ve istatistiklerin yapıldığı lig tsl, 26 yaşına gelip az buçuk seviye yükseldiğinde teneke olan adama doğal olarak o kadar paranın verilmeyeceği düşünülmesi kadar doğal bir durum yok. Seri adam basan benfica bu kadar rahat oyuncu satamıyor yahu.

Taraftar bu kafada olursa planlama yapamazsın ama Ajax oyuncularının overrated olduğu da aşikar. Yüksek bedele gidip düzenli oynayan neredeyse tek oyuncu bile yok Frenkie dışında. O da 85lik bir şey vermedi.

Hollanda tayfası genelde ırkçı karakterde, bu da var. Kurun bu kadar oynak olduğu yerde planlama yapmak da zor.
Doğru diyorsun ama marka olmuşlar ve bu konuda diğer liglerden takımlar hep bu takımların oyuncularını yakindan takip eder. Isim yaptiklari icin de iyi paraya satıyorlar ayni Porto ve Benfica da olduğu gibi

Nelssonun nasil hayaleri varsa bizim de var, kalsin bu sene dünya kupasi oynasin ve bizimle sampiyon olsun ondan sonra 25m getiren bulsun ve uzsin bukadar basit
Ya hangi oyuncu sevilla gibi takimdan teklif alirda kalmak ister adamin mal olmasi lazim ben koc holdingten is teklifi alicam calistigim yerde orta karar firma olacak ama gitmem diyicem imkansiz gidecek tabi normal durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt