Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.873
- 11.226
- 1.838
ekuban zaten forvet degil mi?Hücuma bir de Ekuban çeksek doğalgaz faturalarının kabardığı aylardan birinde şampiyon olur muyuz Hayri hocam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekuban zaten forvet degil mi?Hücuma bir de Ekuban çeksek doğalgaz faturalarının kabardığı aylardan birinde şampiyon olur muyuz Hayri hocam?
bu da gelsin,wolfburglu herifte gelsin abiSerdar Kelleci'nin bahsettiği stoper bu imiş. Kaan renktaşımda bulmuştu
Malick Thiaw - Oyuncu profili 22/23
Hoşgeldin Joel Matip bebek aynı onun gibi tipi de oyunu da potansiyelli var Schalke salmazSerdar Kelleci'nin bahsettiği stoper bu imiş. Kaan renktaşımda bulmuştu
800dk falan oynamış. çok da imkansız olmasa gerekhem hırvat hem alman alt yapısı ürünü muazzam bize yar ederler mi acaba
Savunma oyuncusu izlemeyi de yorumlamayı da sevmiyorum çok zevksiz oluyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun sebebi belli aslında savunma oyuncuları çok çok farklı segment olmadığı sürece potansiyelli oyuncuları alma konusunda fiyat olarak daha müsait oluyorYolumuzu burdan buluyoruz ama
her zaman sakatDan-Axel Zagadou nasildir?
Güzel kolaj olmuş. Transfer Nöbeti başlığına da uygun.
musapa sordum salmazlar dedi konu kilit +ip banSerdar Kelleci'nin bahsettiği stoper bu imiş. Kaan renktaşımda bulmuştu
ha hu CİM-BOM !
serg bu daha iyi, yaşı genç ve iki ayağınıda kullanıyor ben youtubeye kaçıyom biraz bakayım bunabu da gelsin,wolfburglu herifte gelsin abi
parasıyla değil mi knkacımmusapa sordum salmazlar dedi konu kilit +ip ban