- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takıma isviçre çöplerini doldurmayalımAslinda pek kimse bilmez ama youngboysda zesiger diye bir cocuk var tam aradigimiz solstoper
Sert hizli uzun ayaklarida fena degil pozisyon alisi muthis
Bu cocugun neden hala daha youmg boysda oldugunu anlayamiyorum
Gladbach bi ara alacakti o da olmadi
Cok underrated
Forumda konusulmus bizim zurihdende sagstoper omeragoci cekeceksin
Mukemmel bir ikili olurlardi hem potansiyelli hem sert hem uzun hemde ikiside cok zeki
@Mert Aydinli salıyorum üstüneparasıyla değil mi knkacım
Ali Koç sen misin?Nelsson 18
Bozok 2
Nelsson 2
Thiaw/Djiku 5
Halil 4
Ne dersiniz
Muslera
Dubios T/D bardakci PVA
Midtsjo Torreira
Yunus Mertens Kerem
Seferovic
Okan
Boey Luyindama Metehan Kazim
Oliviera Berkan
Baris Halil Nelson
Bozok
takıma isviçre çöplerini doldurmayalım
Insana boyle kufur edilmez yalniz, ayip.Ali Koç sen misin?
ali koç'un gs forumunda ne işi var?Ali Koç sen misin?
Kullanışlı heriw isviçre çakısı gibi. Hücuma da orta sahada mitsö ile yaptığımız gibi bir adet gariban oyuncu takviyesi yapmamız icap edebilir.ekuban zaten forvet degil mi?
Okan abi o çocuk iyi futbolcu gerçekten ama bizim Türk oyuncu olayı elimizi kolumuzu bağlıyor. Cenk ozkacar birine imza atmadiysa bizim için sol stoper alternatifi.olarak daha faydalı olur diye düşünüyorumAslinda pek kimse bilmez ama youngboysda zesiger diye bir cocuk var tam aradigimiz solstoper
Sert hizli uzun ayaklarida fena degil pozisyon alisi muthis
Bu cocugun neden hala daha youmg boysda oldugunu anlayamiyorum
Gladbach bi ara alacakti o da olmadi
Cok underrated
Forumda konusulmus bizim zurihdende sagstoper omeragoci cekeceksin
Mukemmel bir ikili olurlardi hem potansiyelli hem sert hem uzun hemde ikiside cok zeki
Erden timur thiawi alsin gelsenkirchendan. Hizini almazsa 30-40dk araba sürüp beni de becersinSerdar Kelleci'nin bahsettiği stoper bu imiş. Kaan renktaşımda bulmuştu
Malick Thiaw - Oyuncu profili 22/23
Başkalarınin bize scoutluk yapmasından biraz yorulduk acikcasibaşka takımların transfer listelerine sulanmışız diye yorumladım
Okan abi o çocuk iyi futbolcu gerçekten ama bizim Türk oyuncu olayı elimizi kolumuzu bağlıyor. Cenk ozkacar birine imza atmadiysa bizim için sol stoper alternatifi.olarak daha faydalı olur diye düşünüyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her zaman olduğu gibi yine çok yanlış anlamışsın bütün olup biteni...başka takımların transfer listelerine sulanmışız diye yorumladım
Kaç papel istiyor schalke muspErden timur thiawi alsin gelsenkirchendan. Hizini almazsa 30-40dk araba sürüp beni de becersin
O kadar imkansiz
Evet abarttımInsana boyle kufur edilmez yalniz, ayip.