Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
lemina veya griliş ileriye de sörlothu alabilir trabzon, transferlere tam gaz devam etmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur thiawi alsin gelsenkirchendan. Hizini almazsa 30-40dk araba sürüp beni de becersin
O kadar imkansiz
En son bildigim Ac Milan 6 teklif yapip red yedilerKaç papel istiyor schalke musp
Adam bugun saha calismalarina baslamis bence yalan haber
berkan gibi mi?Isvicre liginden defans topcusu cekeceksin
Forvetlerinden uzak duracaksin
En son bildigim Ac Milan 6 teklif yapip red yediler
tw de 10 gibi bir rakam görmüştüm. 10m verelim schalke sarsın bize.En son bildigim Ac Milan 6 teklif yapip red yediler
En son bildigim Ac Milan 6 teklif yapip red yediler
10 verebilirmiyiz bi stopere peki?8 yapmışlar sanırım. 10+sonraki satıştan pay cart curt bitmez mi yavv
Hahahaekuban bu saatten sonra pastanın üzerine kondurulmuş 1 adet turşu olur ahbert
Oyun başlayınca kural değiştirmek yalnızca bizim ülkede olur bende şaşırmam Ocak ayında olursa. Eldeki oynayan 3 türk oyuncunun yeri çok rahat özellikle Abdülkerimin rakibi bile yok bu kötü bir durumSeneye kalkar bu kural
Hatta ocakda kalkarsa sasirmam
7 ye mi? SanmamSchröder’in teklif yok tarzı açıklamaları var. Satmayacak olsalar demezlerdi herhalde. Nelsson parasına biter gibi duruyor.
Nelson dan 20 alırsan neden olmasın10 verebilirmiyiz bi stopere peki?
9-11 arasi istiyorlarmis
10 verebilirmiyiz bi stopere peki?
9-11 arasi istiyorlarmis

Seni döveceğim.başka takımların transfer listelerine sulanmışız diye yorumladım
Roger Federer diye bir tenisçi var tanır mısınız? Bilmem....berkan gibi mi?
isviçre'den kayakçı dışında sporcu alınmaz.