Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.493
- 4.087
- 1.723
Fazla hirpalama güzel kardeşim. Bana da bırak biraz.Seni döveceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla hirpalama güzel kardeşim. Bana da bırak biraz.Seni döveceğim.
thiaw bahane gibiErden timur thiawi alsin gelsenkirchendan. Hizini almazsa 30-40dk araba sürüp beni de becersin
O kadar imkansiz
Baya hizli hele son metrelerdepotansiyelini nasıl görüyorsun bu oyuncunnun anlatsana bi
Haaaaaaaathiaw bahane gibi
kayak hangisiydi? buzun ustunde yapılan mı elde cubuklarla yapılan mı?kayakciyi ya norvecden yada avusturyadan alacaksin
Monaco macinda cok kotuydu, bide sol stoper oyniyor.![]()
Gerzino Nyamsi - Oyuncu profili 25/26
Gerzino Nyamsi, 29, Kamerun ➤ Lokomotiv Moskova, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 22 Oca 1997, Saint-Brieuc, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Kaça bırakır strasbourg bunu
![]()
Gerzino Nyamsi - Oyuncu profili 25/26
Gerzino Nyamsi, 29, Kamerun ➤ Lokomotiv Moskova, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 22 Oca 1997, Saint-Brieuc, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Kaça bırakır strasbourg bunu
Hayir Kim Koreli :red:kimi çıkardı en son?
botmanı da katabilirizHayir Kim Koreli :red:
Kounde, Upamecano, Konate, Saliba, Fofana, Ndicka, Badiashile, Kalulu, Simakan, Todibo, Lukeba. Ulan hepsi de siyahi ha
nerde oynatıcan bu 4 tane adamı?Nelsonu 20m'a sat. Yerine totalde 20m olan 4 tane potensiyel satabilecegin adam al.
Hali hazirda seferovic mertens sergio torreira ve gomis gibi maliyetli oyuncular var zaten yildiza falan gerek yok.
Alacagimiz 4 oyuncan biri tutsa bu çark boyle döner
Çok zorluyorsun ama iyi bir trol çıkmaz senden ...ayak tenisi mi oynuyor?
gözüm üstündeÇok zorluyorsun ama iyi bir trol çıkmaz senden ...
Seni bu hayattaki en önemli mottomla selamlıyorum.
İnternetteki hamlelerine dikkat et....