- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
çok yakında o nevzatın söylediği isim düşecek piyasaya belliki.olma ihtimali yuksek dediği.tetikte olalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Olmazsa bulup döverim senithiaw yeni stoperimiz knkna güven
Nelson yerine stopernerde oynatıcan bu 4 tane adamı?
Ahmet ercanlar
- Szalai icin West Ham 17Milyon avro teklif etti.
- Osayi-Samuel icin 18milyon avro teklif edilmis, red etmis FB.
Yav he he
Seneye Thiaw: Bırakın beni Sevilla'ya gideyim.
Romano Fulham icin bu haberi girmis. Adamlar Diopdan sonra bir tane daha pahali stoper alirlar mi?
o kadar para verdigin seferovic ve mertensi yedek mi oturtacaksınNelson yerine stoper
Yunus ve kereme alternatif kanat
10 numara
Ve santrafor
Yacin'e neden Adli'yi alalım? Galatasaray'a alalım işte.yacine adliyi alalım lütfen
Ligde bir suru mac var her mac oynayacak degiller ayrıca 5 degistirme hakkimiz var bizim yedekte kimse yoko kadar para verdigin seferovic ve mertensi yedek mi oturtacaksın
Evander ne güzel gol kaçırıyor
1910 yılında bile yabancı sınırı yokmuş!
unut sen o işiLigde bir suru mac var her mac oynayacak degiller ayrıca 5 degistirme hakkimiz var bizim yedekte kimse yok
LEİCESTER'A VEDA EDİYORBir oyuncu dicem de yok artık demeyin
Çağlar Söyüncü
Leicester City'de yedek pozisyonuna düştü.
Haziran'da sözleşmesi bitiyor free'ye düşecek
Bir yoklasak nasıl olur?
Arda: Alo Çağlar ben Arda abin. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ister misin. Avrupa'da seneye kupa kaldırmaya var mısın. Erden Timur'la uçalım mı Londra'ya
Ahmet Ercanlar.. Dünyada beyni olmayan ilk insan yemin ediyorum.Ahmet ercanlar
- Szalai icin West Ham 17Milyon avro teklif etti.
- Osayi-Samuel icin 18milyon avro teklif edilmis, red etmis FB.
Yav he he
Reis Sefer ceza alsa ya da sakatlansa maazzzzallah yerine Suat Ateşdağlı mı gireceko kadar para verdigin seferovic ve mertensi yedek mi oturtacaksın