Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yacin'e neden Adli'yi alalım? Galatasaray'a alalım işte.
:D
EieO8kjXgAAIaaD

Torreira için geçtiğimiz ay adı çıktığında alamayız, gücümüz yetmez, bize-TR'ye niye gelsin falan dedik, ama sonuç ortada. Dik durarak alamayacağımız oyuncu yok, yönetimimize güvenelim :ka:
Yonetime guveniyordum ama erden bey agzinda bir yildiz yildiz tutturmus gider artik doymus tecrübeli oyuncu almamamiz lazim. Gecen sene tam tersi yaptik o da olmadi. Kadroyu harmanlamak lazim hem tecrube yaş olarak hem finansal yukumlulukler olarak

bu herifin boyu da kısa niye almış barca

iyi oyun mu kuruyor
Mal bir kulübe evrildieri için olabilir. Seneye de para yok yev maaş ödeyemiyoruz diye bunu free bırakır. Bu kasar aptal bir yönetimi gördüğüm takımlar şunlar.
1-united
2-marsilya
3-fener
4-barcelona en dış kulvardan hızlıca geliyor 1.olurlar yakında.
5-biz

Yonetime guveniyordum ama erden bey agzinda bir yildiz yildiz tutturmus gider artik doymus tecrübeli oyuncu almamamiz lazim. Gecen sene tam tersi yaptik o da olmadi. Kadroyu harmanlamak lazim hem tecrube yaş olarak hem finansal yukumlulukler olarak

okan hocaya güveniyorum ben, bize gelmeden önce bolca vakti vardı ideallarini düşünmek adına. kafasında çok iyi bir takım kurgusu olduğuna eminim o yüzden. bekleyip göreceğiz bakalım

torreira sergio mitzö taylan berkan cica elimizdeki orta sahalar hamzaya süre vereceklerini sanmıyorum yedeğe bi tane daha adam şart gibi taylanın berkanın oyuna girmemesini istiyosak tabi

nevzat dindar

''Kariyerli ve kanat forvet oynayabilen başka bir yıldız var listede. Bana göre Sanchez'den daha faydalı olacak bir futbolcu. İsmi bitme noktasında geldiğinde paylaşacağız. Olma ihtimali yüksek. İsmi hiç çıkmadı.''

gerard deulofeu
felipe anderson
lucas moura
bertrand traore
benrahma

:crushed: almanya ve ispanyaya bakmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt