Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsigne sol tarafı, Milik veya Higuen gibi forvetler 11'i kapattığı için fırsat bulduğunda yapıştırmış reis.Mertens son 3 sezondur 1500 dk civarı oynamış. Bu ortalama 16-17 maç eder. 35 yaşındayken bunun iki katını bizde yapmasını bekleyemeyiz. O yüzden ya Emre Akbaba'yı Mertens'le eş süre oynatacağız ya da Evander tarzı bir on numara bekleyeceğiz.
Ben Evander ya da o tarz forvet arkası bir oyuncunun geleceğini düşünüyorum.
Öyle yapıyorum ben de. Avrupa kupalarında olmamamızın maç bekleme konusunda ne kadar sıkıcılık yarattığını da bu sene daha çok göreceğiz sanırım.Ilk 11imiz buyuk ölcude tamamlandigi icin şu an sulailem rahat şekilde takiliyorum ve sadece maclari bekliyorum
Bundan sonrasi firsat transferi kovalanir, gönderilecekler gider ve nelssonun durumuna göre aksiyon alinir. Ben yönetime guveniyorum. Sizde öyle yapin
Nelsson 23 yasinda 200uzeri maci hemde avrupali. 18m alsak takla atacagizgeçen sene 13 maçta 900 dk süre almış.
Brake to the signing of Víctor Nelsson. An authorized source from Sevilla confirmed to us last night that Galatasaray refused at the last moment, just as the player was about to travel to Spain. The SFC already manages another alternative. An angry Nelsson pressures the club from him.
Bence harika katkılar alacağız ama 36 maç da 90 dk oynamasını bekleyemeyiz. Ki oynadığı maçların bazısında kanat, belki bazısında forvet olacak.İnsigne sol tarafı, Milik veya Higuen gibi forvetler 11'i kapattığı için fırsat bulduğunda yapıştırmış reis.
Bence kimse okumadı metni düzgünce, haber yayılınca. Yalanı da döndüremediler ben de şaşırdım ANÇ mevzusuna zira herkes isyan ederdi 21 olsa.Ben o kişiyi okumamıştım ama ondan bağımsız böyle anlayanlar da olabilir diye düşündüm. ANÇ de mesela isyan etmiş. Neticede çok saçma bir şey olacaktı 21, en azından onu yapmamışlar ama biraz daha özenli olmaları lazım talimatlarda.
Tahminim 21 yabanci kadroda bulundurabiliyorsun ama bunlardan 14+3 bildirme imkanin var. Kalanlar beleşten yiyecekE bu yabancı muhabbeti 14 + 3 U21 yabancı şeklinde olmuş. 21 yabancı olayını kim çıkardı?
Eğer böyleyse değişiklik yapılabiliyor mu acabaTahminim 21 yabanci kadroda bulundurabiliyorsun ama bunlardan 14+3 bildirme imkanin var. Kalanlar beleşten yiyecek
Eski kuralda cikiş yapmadan lisans cikaramiyordun sanirim
Yok kötü dedin demedim. Boldladığım yerde ki cümlene katılmıyorum. Gidecek ve tutanamayacak olayına. Yaşayıp göreceğiz. Ben iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyorum bu arada.Ne dedimki?
Marcao iyi bir profesyonel değil, 22 yaşında bize geldiğinin yazında göğüs bölgesinde yağ ile geldi kampa. Kendine iyi bakmıyor ve ağır bir oyuncu. Onun dışında agresiften ziyade sinirli bir adam, kontrolünü kolay kaybedebiliyor.
Ayağı iyi, teknik ama ne hava toplarında ne de kesicilikte çok iyi sayılmaz.
26 ve 27den sonra zaten çift haneye gitmezdi doğru zamanda ama kampa katılmadığı için 3 m euro daha aza satmak zorunda kaldık, 15+ bedele ben okeydim çünkü.
Bundan sonra daha yüksek bir transfer de yapabilir ama gittiği yerde tutunamaz, top seviyesi Sevillaydı oraya da gitti bence.
Bu benim düşüncem ve Marcao kötü oyuncu demek değil.
+ iyi bir lider ve saha içinde takımını sahipleniyor.
Brake to the signing of Víctor Nelsson. An authorized source from Sevilla confirmed to us last night that Galatasaray refused at the last moment, just as the player was about to travel to Spain. The SFC already manages another alternative. An angry Nelsson pressures the club from him.
4 sene yatamayacağına göre seve seve performans gösterecek zaten.4 sene sözleşmesi var istediği kadar kızgın olsun yok öyle bi dünya