- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende size bu yaklaşımı yakıstıramadım.bana neyin yakısıp yakısmayacagını ben bilirim.benim gizli gündemim yok diyorum,tekrar ediyorumerden timur beyin hem marcao hem de nelsson transferleri öncesi garip ve yersiz açıklamalarını anlamlandıramıyorum
Hareketlensin biraz nöbet
günün sonunda Nelsson gidip yenge kalabilir.iyi bari küfretmemişler, nelsonu ikna faaliyetlerine hemen başlamalıyız
Oynayamadığından değil o Napoli'nin kuvvetli rotasyonu sebebiyle.Mertens son 3 sezondur 1500 dk civarı oynamış. Bu ortalama 16-17 maç eder. 35 yaşındayken bunun iki katını bizde yapmasını bekleyemeyiz. O yüzden ya Emre Akbaba'yı Mertens'le eş süre oynatacağız ya da Evander tarzı bir on numara bekleyeceğiz.
Ben Evander ya da o tarz forvet arkası bir oyuncunun geleceğini düşünüyorum.
Özelden bir üyemiz linç yemekten korktuğu için bana mesajını iletti. Elçiye zeval olmaz.
Sadık > Nelson diyor. Abartma dedim kendisine.
yabancı sınırı kalkınca seneye satarız. şuan astronomik bir rakam olmazsa satmak saçmalık olurYabancı sınırı olmasa Kerem'i +10m euro bi bedele gözüm kapalı satarım