- 3 Temmuz 2012
- 135.100
- 81.697
- 5.198
metehan baltacı 8 m salarızTas gibi Luyindama var elimizde 10+2'ye salariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metehan baltacı 8 m salarızTas gibi Luyindama var elimizde 10+2'ye salariz
Keşke dediğiniz gibi olsa bu işin riski var , avrupada yoksun bu sene , sakatlanabilir vsNelsson 1 sezon daha oynadıktan sonra 25m Euro bonservisi verenlerden elini öpene imza atar. Ne bu acele. Beklerse herkesin hayrına olacaktır. Mutlaka ikna edilmeli.
Hangi premier lig takımı 20 milyon verip alırsa bu sezon onların taraftarıyım avrupada.Aston villaya 20 milyona satalımda monchi kabak gibi kalsın ortada hadi inşallah
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fiyat listesi belli monchime sunalimmetehan baltacı 8 m salarız
gs 10 mılyona muhtac degilKeşke dediğiniz gibi olsa bu işin riski var , avrupada yoksun bu sene , sakatlanabilir vs keşke dediğiniz gibi olsa.
bu kel topcuyu ayartıyor aslında hic pazarlık yapılmaması gerekfiyat listesi belli monchime sunalim
GALATASARAY 2 milyona bile muhtaç nasıl değilgs 10 mılyona muhtac degil
17.5m pound güzel duruyorNewcastle adam ol da al su Nelssonu elimizden ya pompala 20-25 milyon
bizi az alkmar mı sandınGALATASARAY 2 milyona bile muhtaç nasıl değil
Birde kimlik ismini semihson yaptik mi tamamdır.Monchi'ye gel Nelson'u 12m vereceğiz diyip buluşma yerine Semih Kaya'yı götürelim. Monchi ucuz diye tipini çok incelemez ikiside sarışın zaten.
12 + 3 e bitecek nelsson ben yanilmam
Erden bey Monchi'nin kel kafasını da tokatlayacağını söylemiştir diye tahmin ediyorum.
Yine boşa attın gidiyorsun recepbizi az alkmar mı sandın
Linc yiyeceksin ikidir gsc iradesine aksi cevaplar veriyorsun.Yine boşa attın gidiyorsun recep
Erden bey Monchi'nin kel kafasını da tokatlayacağını söylemiştir diye tahmin ediyorum.