Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.173
- 59.842
- 4.843
Erden bey Monchi'nin kel kafasını da tokatlayacağını söylemiştir diye tahmin ediyorum.
Eğer cidden bunu dediyse helal olsun .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden bey Monchi'nin kel kafasını da tokatlayacağını söylemiştir diye tahmin ediyorum.
En ufak şüphen varsa 1 dk durma burada!Eğer cidden bunu dediyse helal olsun .
Kahve'yi püskürttüm. Ulan hıc güleceğim yoktuMonchi'ye gel Nelson'u 12m vereceğiz diyip buluşma yerine Semih Kaya'yı götürelim. Monchi ucuz diye tipini çok incelemez ikiside sarışın zaten.
Kim bunu söyleyen?"20 milyonlar hayal"
"nelsson gitmek istiyor"
şu cümleleri kuran yöneticiye pazarlık masasında 10 milyon teklif ederdim ben de her iki oyuncu için de
VınlaEğer cidden bunu dediyse helal olsun .
daha 20 yaşında çocuk sıkıntı çıkacağını sanmam klasik stoper menisküsü en ağır sakatlığı o. fiziki yetisini kaybetmemişse alınmalıŞimdiden 400 gün sakatlığı var bilgisini de ekleseydin.
Artık kandırılmak istemiyorum. Şu monchinin keline şaplağın resmi ve doğruluğu kesin bir şekilde atılmasını istiyorum.En ufak şüphen varsa 1 dk durma burada!
Alamadığımız her oyuncu için daha iyisini alıyormuşuz.Evander ne zaman geliyor
+st maximin17.5m pound güzel duruyor