Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normal poz versinAdam napsin, 2 ay oyaladik. Buna ve Gedsona hic bisey diyemeyiz. Ikiside bizi istedi, biz istemedik.
Ne 15 eylülü yav listeler uefaya 3-4 eylülde veriliyorHaluk Yürekli: "Galatasaray'ın Rashica'yı almamasını değerlendirmek için 15 Eylül transfer döneminin bitmesini beklemek gerekiyor o zaman eleştirilebilir."
Net olarak 1 numaralı şampiyonluk adayım bjkdir. Fbnin hücumdaki yaşlıları düşüşe geçer ilerde, cengiz balonuda patlar.Bjknin fbden şansı daha fazla
Evet son bir darbeyi ordan bekliyorum. Nelsson'u satacaklar sezon başında.
Rashica tarzı kim var kademe yapanRashica'nın yerinde oyuncu olmasa bu olumsuzluğu anlayacağım da, o mevkide oynayacak bir sürü adam var. Bu takımın eksiği orta saha. O da mutlaka alınacak.
Takım bağlantı olarak da eksik kalıyor Mertens olmayınca. Tete’yi 11 düşünerek plan yapılır artık da bilmiyorum.Saçmalık, top ayağında iyi olan adam lazım değil artık bu takıma.
Yok mu duyumları,zaniolo 38 milyonmus ya hani,zaniolo gidince rashica geliyodu bi deHaluk Yürekli: "Galatasaray çok acele orta saha oyuncusu alması lazım."
Zaniolo Rasica mı Tete Barış mı kalite düşüşü yokmu şimdi orada.Rashica mevzusunu geçelim 8 numara daha önemli bir konu, Tete-Zaha-Kerem-Barış gayet yeterli bir kanat rotasyonu bence. Kanat yerine Mertens'i ikame edecek bir 10 numara hamlesi daha ideal olabilir artık.
Fake tabikimac sırasında gördük lo celso akbil haberi dogrumu yada fake habermi
Ee ne var bunda?
öyle biri geldi mi hiç?Hemen orta saha isteyen arkadaşlar, neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum, kendi takımında 11 oynayan topçu gelse, başımızdaki daha hazır değil der, berkan-oliviera ikilisiyle çıkar, bari boşuna kazık yemeyelim.