Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam söyledi İcardi kalitesinde 2-3 oyuncu alacaz diye.Rashica ve Zaniolo ikiside sağ kanattı onların yerlerine Tete ve Ziyech geliyor şimdi burda tüm takım bozulmuş havası neden yaratılıyor.

Ziyech'in gelmesini geçtim bir de 10 numaraya gelirse harbiden yangınlık olur yani.3lüye geçin diyoruz gidip Ziyech'i 10noya alıyorlarsa valla yani saçmalık olur.Gelmesini zerre istemiyorum da geliyorsa yapacak bir şey de yok.Çok saçma cidden Erden başkan dozunu kaçırdı biraz.Öyle yıldız olan , gözden düşmüş oyuncuları alınca olmuyor yani.

Sanirim defans yapacak, pres yapacak, tekmeye kafa atacak, ileri geri kosup arkadaslarin acigini kapatacak oyuncu almak istemiyorlar. Boyle bir takim kagit uzerinde guzel dursa da gercekte sicmasi buyuk olasilik. Bir orta saha alamadilar hala ofansif teknik oyuncu aliyoruz.
Bu adamlar geldikleri o büyük liglerde bunların hepsini yapıyordu ki oralarda oynuyordu, bir zahmet burdada yapsınlar.

Bu ırk muhabbeti biraz b.ka sardı galiba. Ne yani şimdi Hakimi gelse yok mu diyeceksiniz,yada Guendouzi’yi kim hayır diyor.? Bu Marsilya’da ki Ounahi gelse kim hayır diyecek.? Zakharyan’ı Ermeni diye istemeyen oldumu.? Şu Spertsyan gelse en çok sevinenlerden olurum. Futbolda ırk olayı olmaz. Geçin bu işleri.
Yakın dönemde oynayan omar,mostafa,belhanda,feghouli örnekleri mevcut.hepsiyle de problemli ayrıldık.Şüpheyle yaklaşan insanlara hak vermek lazım.Tabi diğerlerinde sıkıntı oldu diye ziyechde de problem yaşayacağız diye birşey yok.ama geçmişimiz sabıkalı kabul etmeliyiz.

ben böyle transfer döneminin

ulan neye sevineceğime neye üzüleceğime karar veremiyorum, tepkisizlik var tamamen

bu kadro hazır olana kadar kasımı bulur, ne bok yeriz bilemiyorum

Torreira'nın yanına aranan oyuncuyla birlikte okumak lazım bu süreci. Zaha Kerem Tete(Rashica) Torreira olarak bakarsak ileri tarafta playmaker eksikliği çok net belli oluyordu hücumda tıkanırdık ya 8 numara profili böyle alınacaktı ya da hücum hattına böyle bir oyuncu alınacaktı.

Rashicanın olduğu senaryoda 8 numara kesinlikle Sergio'dan daha iyi bir oyun kurucu olmalıydı ama Ziyech hamlesi yapılıyorsa orta sahaya Genduzi tarzı ısıran bir oyuncu şart oldu şu an

Kimseye bir sezonluk iyi yöneticilik sebebiyle tam anlamıyla güvenmemek gerektiğini bir kere daha görmüş olduk Ünal Aysal'da da gördüğümüz gibi. Şampiyon takımın bütün ayarlarıyla oynadılar. Şu takım son 20 yılda belki de en sevdiğim takımdı 11-12'deki takımla beraber. Kompakt, oynanmak istenen oyuna tam anlamıyla uygun ve çok iyi bir arkadaşlık birliktelik ortamının olduğu bir takımdı. İçinden geçtiler resmen. Ramos'u da alın da tüy dikin üstüne.

sözde takım korunacaktı

değişmeyen tek mevki kalmadı

ve tek sebebi adı duyulmuş oyuncu olsun sevdası

3 transferle eksik kapatacak takım 5 transferle hala 3 eksik var dedirtiyor

yaş konusuna girmiyorum bile

Torreira 'nın yanına ha şimdi alacağız diye beklerken hep başka yerlere adam alınıyor. Kerem Demirbay mi kurtaracak bizi ?

Niye ortasaha alınmıyor artık alsalar bile neden bu kadar beklediniz diye eleştiriyi hak ediyorlar belki de almayacaklar Hatta benim o bölgeye umudum tükendi.

Bir kaç gün önce çok gizli transfer çalışması yürütülüyor dedikleri ziyech'di demek ulan ortasaha niye yürütmediniz gizli.

dabd34d854128585d4e1399d086e9f72.jpg

Bu kadro planlamasıyla orta ikili dehşet önemli hale geldi. Yoksa Toreira da ciğer kalmaz.

Icardi/Bakambu/Halil

Zaha/Kerem

Tete/Barış/Yunus

Mertens/?

Ziyech 10 numaradaki boşluğu dolduracak çok net bu adam 8 bile oynar yeri geldiğinde

Kanat oyuncusu? Checked 🔥
aylardır ayağına top demiyor? Checked 🔥
takım kampı vs. unutmuş durumda ?Checked 🔥
yaşın + 30 mu? Checked 🔥

Okeey letss yoooo🔥🔥🔥🔥

Ziyech e çöp diyenler, defansif aksiyonu var diye kabız Rashica ile karşılaştıranlar, tırt TR liginde 3 tane daha Torrera lazım diyenler, ruhu vasatlık dolmuş kuş taklacısı yorumcuların ağzıyla konuşanlar, futboldaki seyir zevkinden bihaber olanlar, her aksiyonu takım mühendisliğine aykırı geyiğiyle açıklayanlar, teknik direktörünün yıllarca en üst düzey orta saha oyuncusu olduğunu unutup futbolu daha iyi bildiğini zannedenler....
Gidin başka bir sporla ilgilenin yahu... Bıktık bu cehaletten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt