Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech iyi transfer net, zaten oyunu yönlendirecek 10 no lazimdi. Mertens bu yasiyla nereye kadar, simdi olmasi gereken tas gibi 8 no almak.

savunma yönünden de gideri olan bi orta saha alınır mevzu kapanır diye düşünüyordum, sonrasında da bir şekilde 4-3-3'e demirbay ile beraber dönülür diyordum mevzu hiçte öyle olmadı.

8+3 mevzusu nasıl olacak şimdi anasını satayım, tamam rotasyon motasyon cart curt okey de

zaha ziyech tete
icardi

şu 4'lü sahada olduğunda arkası n'olacak şimdi

Torreira'nın yanına De Paul, Gravenberch, Gouendouzi (yazamıyom bu adamın adını) Dominguez ayarında birini çekersek (keşke De Paul), forumun Rashica için yaptığı "bek kovalıyor, dinamizm" yangını söner bence.

savunma yönünden de gideri olan bi orta saha alınır mevzu kapanır diye düşünüyordum, sonrasında da bir şekilde 4-3-3'e demirbay ile beraber dönülür diyordum mevzu hiçte öyle olmadı.

8+3 mevzusu nasıl olacak şimdi anasını satayım, tamam rotasyon motasyon cart curt okey de

zaha ziyech tete
icardi

şu 4'lü sahada olduğunda arkası n'olacak şimdi
Gravenberg ve rovella al

5EC5AC30-4C4E-451C-96A6-43D66B243D8B.webp

Hmmm

Ziyech Fas milli takımı ile Dünya Kupasında iyi göründü.
Ama mutlaka çok iyi sağlık kontrolünden geçirmemiz lazım bir de bu transferden sonra orta sahaya mutlak bir asker transfer şart

Rasitin geçen seneki performansının büyük bölümü boeyden kaynaklı, şimdi boey tete ile daha sağlam olacak eminim. Biraz insaflı olmak lazım daha henüz ligin ilk haftası ve sadece 8 no kaldı daha önce böyle erken ve muhteşem bir transfer sezonu kim hatırlıyor. İleri takımın gücü çoğu top class takımda yok. E birde 8 aldı mı neden yangın yapıyorsunuz anlamıyorum. Norwic bize çıksa kimse kaale almaz, şimdi burda onların gözden çıkarttığı talibi sadece Türkiye'de olan 30 a merdiven dayamış bir oyuncu için bu kadar yangın ve umutsuzluk çok yersiz. Rakip takım taraftarı olsanız ne olacakti acaba

Yönetimi tebrik ediyorum. Eğer Ziyech'in dizinde bir problem yoksa Rashica'ya verilecek para ile hem 10 numara işini çözdüler hem de sağ kanattaki playmaker eksikliğini giderdiler. Şimdi sıra 8 no'da...
Düne kadar yıldız oyuncu isteriz, 10 numara isteriz diye kafa ütüleyen adamlar gelmiş şimdi takım dağıldı diyor. He geçen yıl 5 maç oynayan Zaniolo ve Rashica gelmedi diye takım dağıldı aynen.

--------------Torreira-----

--Tete---Ziyech---Kerem---Zaha--

--------------İcardi----

Başka orta sahaya gerek yok bence. Torreira halleder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt