- 16 Haziran 2010
- 208.024
- 161.652
- 6.838
Istedigi maasla zorramos bence italya yapabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istedigi maasla zorramos bence italya yapabilir
Ya da Dubois gidecek Kaan Ayhan bek olarak oynayacak.2 orta saha için Oliveira gidecek ya da stoper yabancı olmayacak
Soumare nasiloliveira ve miçö gider
fofana ve soumare gelebilir tetikte kalın
maaşa çok takacağını sanmıyorum yaIstedigi maasla zor
Bonservisi sormustumYıllık 5 milyon diyorum.
Derdi clymis,para mühim degilmisIstedigi maasla zor
değilBu Samiyen Haber Erden başkanın kendisi mi nedir nasıl çatır çatır yazıyor böylesini görmedim
No,mertensten ötürüBiz sağda oynayabilen 10 numarayı hele Ziyech kalitesinde bir adamı almamız tete konusunda bir şüphe de uyandırmıyor değil. 6 ay falan ceza alırsa diye mi oyuncu aldık acab
hücum zayıf tam bi ön libero, fizik gücü ve defansif özellikleri çok iyi. bizim lige fazla gelirSoumare nasil
Orta saha transferi de yapıldığında aslında takımda 4 kişi değişiyor 8 no, sol bek, sağ kanat, 10 no. Bunların sağ kanat harici herkesin burada değişmesini istediği mevkiler zaten gelen oyuncular hazır olmadığı için böyle oluyor biraz da. Takım Rashica dışında korundu baktığında.sözde takım korunacaktı
değişmeyen tek mevki kalmadı
ve tek sebebi adı duyulmuş oyuncu olsun sevdası
3 transferle eksik kapatacak takım 5 transferle hala 3 eksik var dedirtiyor
yaş konusuna girmiyorum bile
Bonucci bile gidemedi bi yere , zor gibi.ramos bence italya yapabilir
CL istedigini biliyorum ama az para istemiyor, oyle 3-4 milyon euroya imza atsa coktan alicisi cikardi.Derdi clymis,para mühim degilmis