Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Partey işi doğruysa Fofanayı Arsenal alıyor demektir, sıkça haber vardı Fofanayı Arsenalin istediğiyle ilgili. Diğer türlü Arsenal'de lige ilk 11 başlayan adamı niye salsınlar, Artetanın tuttuğu bir isim yerine adam almadan bırakacağını sanmam. he fofanayı biz alıyorsak yılın transferi olur o yaştaki bir adamı Monacodan alabilmek

Ziyech kaliteli topcu. Ghezzal'in yildiz oldugu ülke'de costurur bizi eger fit durumdaysa.
Ramos ise baska bir seviye, elit topcu. Yasi falan onemsiz, bize seviye atlatir.

Ama bize gereken 8 numara. Orta saha merkeze Torreira'nin yanina biri alinmazsa cok yazik olur.

Fofana muhteşem olur ama aşırı zor transfer adam Monaco'da banko oynuyor.

Bir numaralı aday Yusuf Fofana. Ben gerçekten çok iyi tanımıyorum. Gerçekten çok iyi mi bu adam?

Milli takımda leş mi attı? DK'da yarı final yaptı takımıyla her maçında da full oynadı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mecbur oynatıyorlardı ama kadro yapısı o adama göre dizayn edilmişti. Ben her maçını izledim Fas'ın sistem ona uygun ayarlanmasına rağmen hiç bir maçta ön plana çıkamadı. Daha başka oyuncular çok daha temiz performanslar sergilerdi onun elle tutulur bir performansı yoktu onu demek istiyorum.

Chelsea : Galatasaraya gidiyormussun; seyahat mi, ikamet mi?

Ziyech: şehadet koçum .

1692184369968.webp

Yönetim 2 aydır ortasaha transferi yapacağız/yapmalıyız diyor.Maşallah 10 transfer oldu"birşey demiyorum" ama en önemli noktaya sanırım Akşam pazarını bekliyorlar hala. Çilek , avokado , mango hepsi alındı :lütfen ısıran bir boğa alın.Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt