Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.097
- 19.196
- 1.188
Ziyech vs Tadic
2 ex Ajax player
2 ex Ajax player
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırYıldız transferinin cılkı çıkmadı mı biraz
Orası öyle de Ziyech yerine daha mücadeleci, genç biri olmalıydı. Zıyech'i 10 no da oynatacağız Mertens yerine diyelim yerli sınırı varken Kerem'i mi sağ kanada atacağız yoksa Zaha'yı mı burada bir sıkıntı mesela yoksa Kerem forvet arkası Zaha sol, Ziyech sağ mı Kerem bu rolü yapabilirse en iyisi bu olur bu arada. Tete bence Zıyech'i kesecek çünkü.
Beyler bu adamın geçmişte dediklerine odaklanın. Hiç boş konuşmuyor. İsterse 6 ay önce konuşmuş olsun, kafasında bir hedefi belirliyor ve o bi köşede kalıyor
Rashica öevzusu da aynı, hiç alacağız demedi. İstediğimiz paraya verirlerse alırız yoksa daha yüksek profil pyunculara bakıyoruz dedi
Sneijderi de livepool istedi.milan istemesine rağmen seri bize geldifofana'yı liverpool felan istiyormuş
civa gibi adamsın üstat.Ziyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!
Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır
artık tüm kalbimle inanıyorum
Ziyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Yabancı sınırı maalesef_______________Muslera____________________
Boey____Nelsson___Abdülkerim___Angelino
__________Torreira____Fofana/Gravenberch__
______Tete______Ziyech______Zaha__________
_________________Icardi______________________
Fantastik bir ekip olur.
Ewt biraz moral bulalım
Hagi'yi bir cümlede kullanmak bu kadar kolay olmamalı. Bu yeni nesil sabrımı zorluyor.Ziyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech mi geldi neler oluyor? kısa bir özet lütfen ..
Bonservisi yok bedavaya almışız sağlık kontrollerine Yener İnce İngiltere'ye gitmiş gece dönüyor bir sıkıntı yoksa yarın Ziyech gelir.Ziyech mi geldi neler oluyor? kısa bir özet lütfen ..