Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gundi ye kaç ister marsilya
15+ bonus falan olur sanırım.Kayış baya kopmuştur büyük ihtimalle Marcelinho da çok takıntılı bir adamdı diye hatırlıyorum zor oynatır , taraftar tepkisi de var.Pazarlık ve talibine göre 12 civarı da olabilir belki.

F3paAz6boAAPJH_
Biz Molde Kuzey diyoruz zor kura diyoruz adamlar kimlerle oynuyor.

Ya bu ŞL bekliyor felan boş iş. Adamın odasında ŞL madalyalarindan yer yoktur. Kim fazla para verirse oraya gider. Zaten play of dayız. Gelirdi tek ŞL bekliyor olsa. Arabistan'a eşi istemedigi için gitmedi eğer eşi onay verseydi uçarak Arabistandaydi. Orayada Asya Şampiyonlar ligi koşulu ile mi gidecekti. ? Bjk ye yakın duruyor çünkü menajere baya para yedirmişler birde iş adamı maaşın 3 milyonuna sponsor olmuş. Bu saatten sonra bize ancak daha fazlasını verirsek gelir. Bence gerek yok takmayın bosverin ramos konusunu. Yarın bjk ye imza atacak burda bizi bekleyen adamın bile alamadiniz diye gereksiz eleştiri olacak yönetime. Yok öyle bir şey ŞL yi bekliyor felan. Verirsek 7-8 maaşı üstüne 3 yıllık sözleşmeyi gelir bize koşa koşa. Çünkü bjk 6 milyon Euro ya çıktı ve 2+1 teklifi var.

Nasıl dağılmış takım bi anlatsana bekliyorum hadi neresi dağılmış
Ziyechi aldın yedek oturtamazsın, Teteyi kesemez öyleyse 10 no oynayacak ve Keremi de kesmek zorunda kalacaksın. Keremi kesersen kaleye Günay'ı koymak zorunda kalacaksın veyahut Angelino kalitesinden yararlanamayıp Kazımcanı oynatmak zorunda kalacaksın. Bunun dışında Ramosu aldın diyelim yedek mi bekleteceksin hayır, Nelssonu kesecek. Ha diyorsanız ki ben bu kadar lüks adamları sadece CL için aldım ligde yedek bırakırım o zaman da derler ki bi CL maçıyla nasıl form tutacaklar. Çoğu oyuncu zaten hazır gelmedi. Herkesin oynaması lazım. Ama bu transferlerle ideal 11 in de olmaz. Sürekli yapboz gibi değiştirirsin. O zaman da başarı gelecek mi hep birlikte görelim.

Arkadaslar, arada sirada yorumlar arasinda goruyorum Meliksah'i mentionlayip ona transferi 'soruyorsunuz'. Pek sormak da denmez ona aslinda.

Kendisi ile konustum, son gelismelerden sonra + forumun suanki ruh halini goz onunde bulundurarak artik forumda 'duyum' vermeyecektir. Kisaca bu konuda yonetim olarak alinan karar bu yonde. O yuzden kendisini de artik surekli mentionlayip rahatsiz etmeyelim, kalp falan kirmayalim gerek yok bunlara.

Arkadaslar, arada sirada yorumlar arasinda goruyorum Meliksah'i mentionlayip ona transferi 'soruyorsunuz'. Pek sormak da denmez ona aslinda.

Kendisi ile konustum, son gelismelerden sonra + forumun suanki ruh halini goz onunde bulundurarak artik forumda 'duyum' vermeyecektir. Kisaca bu konuda yonetim olarak alinan karar bu yonde. O yuzden kendisini de artik surekli mentionlayip rahatsiz etmeyelim, kalp falan kirmayalim gerek yok bunlara.
Bir yıldız daha kaydı

elit seviyelerde yıllarca top koşturan bu futbolcuları -20 derecede sivasın balçık sahasında top oynamaya motive etmek oldukça zor olabilir. taraftarın çekinmesi normal, takım olamadıktan sonra kimin geldiğinin önemi yok.

kaldı ki icardi 30, zaha 30, mertens 36, muslera 37, ziyech 30, demirbay 30 yaşlarında... yani bu planlama vezir de edebilir rezil de.

halbuki kadro korunup sadece 8 ve 10 numara takviyeleriyle rezil olma ihtimalimizi en aşağı çekip, oyunumuzu da geliştirebilirdik. şuan kadronun potansiyeli önceki seneye göre daha yüksek olsa da kendi içinde daha fazla risk barındırıyor.
Bu oyuncularının yanında Boey Nelsson Angelino Torreira gibi 4 tane 21-26 yaş aralığında ilk 11 oyuncusu var.

Mertens ve Muslera'nın son senesi olduğu aşikar.

Demirbay da yedek.

Geriye kalan topçular ise 30 yaşında olan topçuların. Bu isimler de futbolcunun en verimli yaşları denilen yaşlarda.

Gelecek adına 8 numaraya yapılacak isimlerden birisi de genç ve potansiyelli bir isim olacak.

Ayrıca kanatlarındaki Tete ve Barış Alper gibi iki tane genç yeteneğin bu sene kendini gösterirse seneye satış olarak elini rahatlatabilecek topçular.

Planlama oldukça dengeli ilerliyor. Nelsson satılsa bile yerine potansiyelli bir genç stoper alınacağı konuşuluyor.

Karamsarlık şu an bence gereksiz. Çünkü elinde hala satılabilecek topçu sayısı da fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt