- 20 Mayıs 2019
- 11.313
- 10.907
- 1.473
şöyle bir şey olma ihtimalimizden korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar ufak şeyler.kafasi çok karisiksa fatih hocayı arayabilir.kobe bryant da Michel jordana danisiyomusBeni asıl endişelendiren Okan hocanın da oyun olarak kafasının karışık olması. Sahada bunu hissettiriyor. Hoca aşırı stresli ve oyunu grubuyla nasıl bir yemek yapacağına hala karar verememiş gibi. Kağıt üstünde geçen sezondan sadece tek oyuncu değişti gibi görünse de ilk 11'e çok sayıda transfer yaptık ve yapacağız da. Bu da çoğu şeyin sıfırdan kurgulanması demek. Hoca dahil herkesin en kısa sürede kendine gelmesi gerekiyor. En basit örneği Kerem, Zaha transferiyle aşırı stres yapmış, çok belli ediyor. Herkes yerini, takım için rolünü benimsedikçe bunlar düzelir. Elemeyi kazasız geçip CL biletimizi alalım da gerisi hızlı bir şekilde halledilir.
Burda sadece stoperler ve ortsaha var,forvet de sakat.hucum berbatşöyle bir şey olma ihtimalimizden korkuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 215303
Gayet açık.okan buruk ismi tartısmaya acılmalı
Takımdan ciddi şekilde soğudum, zaten hazırlık maçlarından beri bir halt oynadığımız da yok.
Sahada birbirinden habersiz bir avuç topçu.
bu adam kendını ne sanıyor tff baskanı mı
şöyle bir şey olma ihtimalimizden korkuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 215303
Sorun şu ki aldığımız oyuncular geldikleri yerde star değiller. Biz burada o yakıştırmayı yapıyoruz.Umarim Realin Los Galacticos dönemine benzemeyiz. Yanlis hatirlamiyorsam Perez o dönem starlari doldurmustu ve 6 senelik periyodu tek 2 sampiyonlukla bitirmislerdi. SLi de almislardi ikinci sezonda ama bizim icin o imkansiz diye tek sampiyonluklari saydim. Ondan sonra 3 sene hic kupa alamadilar.
Aaa ne iyi topçuymuş.
artıklarımızı toplayıp mutlu olmaya çalışıyorlar, raşitsa zart zurt havalara girdiler, Ziyech duyunca hadlerini bildiler.bu kücük eniste bjknin borusu nezaman bukadar ötmeye basladi?
maalesef öyle görünmekte heis.kokocuyu almışız mı kesin
bu kadro avrupa ligini rahat alırMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira XXX
Tete Ziyech Zaha
Icardi
Şampiyonlar Ligi / UEFA Avrupa Ligi kadrosu.