Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan ayhan stopere monte edılmeli

-----------muslera-------
boey-kaan-abdulkerım-angelino
--------torreira-kdb----------
tete-------ziyech-------zaha
-----------icardi-----------

Beni asıl endişelendiren Okan hocanın da oyun olarak kafasının karışık olması. Sahada bunu hissettiriyor. Hoca aşırı stresli ve oyunu grubuyla nasıl bir yemek yapacağına hala karar verememiş gibi. Kağıt üstünde geçen sezondan sadece tek oyuncu değişti gibi görünse de ilk 11'e çok sayıda transfer yaptık ve yapacağız da. Bu da çoğu şeyin sıfırdan kurgulanması demek. Hoca dahil herkesin en kısa sürede kendine gelmesi gerekiyor. En basit örneği Kerem, Zaha transferiyle aşırı stres yapmış, çok belli ediyor. Herkes yerini, takım için rolünü benimsedikçe bunlar düzelir. Elemeyi kazasız geçip CL biletimizi alalım da gerisi hızlı bir şekilde halledilir.
Milli araya kadar sancılı bir süreç olacak bu süreçte minimum kayıp ve CL biletini almak lazım. Milli aradan sonra hem takım birbirine alıştığı hem sakat ve kamp göremeyen oyuncular hazır olacağından bir şeyler netleşmiş ve oyun olarak sürekli üstüne koyarak gideceğimiz bir döneme gireceğimizi düşünüyorum ama o milli araya kadar çok zorlu geçeceği kesin. Molde maçları en önemlisi tabi orada kaza olmamalı.

Milli araya kadar sancılı bir süreç olacak bu süreçte minimum kayıp ve CL biletini almak lazım. Milli aradan sonra hem takım birbirine alıştığı hem sakat ve kamp göremeyen oyuncular hazır olacağından bir şeyler netleşmiş ve oyun olarak sürekli üstüne koyarak gideceğimiz bir döneme gireceğimizi düşünüyorum ama o milli araya kadar çok zorlu geçeceği kesin. Molde maçları en önemlisi tabi orada kaza olmamalı.
💯 Kesinlikle katılıyorum. Umarım sancısı az bir şekilde atlatırız bu süreci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt