Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.097
- 19.201
- 1.188
Muslera Türk vatandaşlığı alamıyor mu?
Benim de merak ettigim konu, istese cokdan alirdi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera Türk vatandaşlığı alamıyor mu?
Türk vatandaşlığı almak bir Türk'ün Avrupa'ya vize almasından daha kolay. Nedense bunca yıldır almadı adam.Muslera Türk vatandaşlığı alamıyor mu?
8+3 için birilerini convert etmemiz lazım.Benim de merak ettigim konu, istese cokdan alirdi gibi
Ev satın alırsa olur.Hep kirada keranacıTürk vatandaşlığı almak bir Türk'ün Avrupa'ya vize almasından daha kolay. Nedense bunca yıldır almadı adam.
Canlı yayında ağladı diye araya bir sürü asam girdi o iki transferde.Gedson Rashica Ramos övündüğümüz sadece Halil. Rosier ve Gedzal’da bizi tercih etmemişti
Türk vatandaşlığı almak bir Türk'ün Avrupa'ya vize almasından daha kolay. Nedense bunca yıldır almadı adam.
Zaten 5 yıl çalışan Avrupa'da olduğu gibi vatandaşlığa başvurabiliyor. Ama ev alarak yine olabiliyor artık. Aslında çoğu futbolcu rahatlıkla vatandaş olabilir. Türk vatandaşlığı tropikal ada ülkelerinin pasaportu gibi kolayca dağıtılıyor, ama çok daha kolay ve ucuz.Ev satın alırsa olur.Hep kirada keranacı
Arkadaslar, arada sirada yorumlar arasinda goruyorum Meliksah'i mentionlayip ona transferi 'soruyorsunuz'. Pek sormak da denmez ona aslinda.
Kendisi ile konustum, son gelismelerden sonra + forumun suanki ruh halini goz onunde bulundurarak artik forumda 'duyum' vermeyecektir. Kisaca bu konuda yonetim olarak alinan karar bu yonde. O yuzden kendisini de artik surekli mentionlayip rahatsiz etmeyelim, kalp falan kirmayalim gerek yok bunlara.