Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübümüz acilen “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Tarafından Yapılan Şerefsizce Paylaşım Hakkında Açıklama” başlıklı bir açıklama yayınlamalıdır.

@Kolpa Kemal Kürek rendaşım duyum var mı, sen benim gönlümün tier 1 isin❤️
Vardi renkdas ama kayboldu

IMG_6168.webp

sanırsın geçen sene city idik de ziyech ve zaha takım kimyasını bozcakmış. yahu icardi ve torreira'dan olmasa şampiyon bile olamazdım. rasciha fetişinizi hele hiç anlamıyorum, adam iki toptan birini kaybediyordu.

Bu taraftar Parades ile yatıp Parades ile kalktı, her kimi aldıysak sezon içinde Parades 'ten daha fazla takımında şans bulmuş. Ne ironi ama

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O etkinliğin o stadda yapılmasını sağlayan güce tepki göstersinler, yiyorsa. Sanki kendilerinin stadında yahut karşıdaki gecekondu stadda yapılmasını istedi de direnip engel oldu müptezeller?!..Seviye çok başka türlü düştü son yıllarda. Düşünmek bile can sıkıcı...

muslera
boey nelsson akerim angelino
torreira dominguez
kerem ziyech zaha
icardi

bu muyuz

15 temmuz da darbe yanlısı helikopterler neden Vodafone arena ya indi. Ya da bir dönem Beşiktaş stadının isim sponsoru Fİ yapı ismini bile fetö liderinden aldığı biliniyor. Klüp bu bilgileri içeren bir paylaşım yapmalı. Yemişim artık ortam gerilmesin felan inceldigi yerden kopsun.

15 temmuz da darbe yanlısı helikopterler neden Vodafone arena ya indi. Ya da bir dönem Beşiktaş stadının isim sponsoru Fİ yapı ismini bile fetö liderinden aldığı biliniyor. Klüp bu bilgileri içeren bir paylaşım yapmalı. Yemişim artık ortam gerilmesin felan inceldigi yerden kopsun.
Fetö gittikten sonra en çok şampiyon olan kulüp Galatasaray. Sırf hakan şükür isminden dolayı konuşuyorlar. Hepsinde daha çok fetöcü vardı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt