- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
GUENDGOUZI GELDI MI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya Kupasını aldirdilar renkdaş özel bir oyuncude paulun oyunu yönlendirmesi harika ağabey, çok sağlam adam
GUENDGOUZI GELDI MI
Tek bir başvuruyla 3 domain daha değiştirir.Şu ekşisözlük'e de davalar açmaları lazım orası daha da beter.
Fifa dan geçici lisans muhabbeti varmış renkdasteteye ne zaman lisans çıkarılır onun hakkında bile bir açıklama yok yav.
Az once Tete konusunda paylastim haberi.teteye ne zaman lisans çıkarılır onun hakkında bile bir açıklama yok yav.
Maksimum 15 gün diyorlardı...teteye ne zaman lisans çıkarılır onun hakkında bile bir açıklama yok yav.
bu shaktarin açtığı dava engel oluyor sanırım. bı mok cikmazda garanti olsun diye bekletiliyor zannımca.teteye ne zaman lisans çıkarılır onun hakkında bile bir açıklama yok yav.
Solemare nerde oynuyor renktaş Çeşmespor da mı, adını ilk defa duydum, cahilliğime verZiyech transferinden sonra Torreira’nin yanina ya Guendouzi ya da Soumare alinmali.
O sebeple kadro dışı kaldığını hatırlamıyorum doğrusu. Ancak Adnan Polat' ın zorla Torino' ya göndermesini, 'ne zaman isterse o zaman bırakır' dedikten kısa bir süre sonra bertaraf etmesini buna bağlarım. Polat' ın menşeyi ve Dünya görüşü malum...Abi angutların ağzındaki şükür, kaç kere sırf cemaate yakınlığından dolayı kadro dışı kaldı.
Yani kulüp olarak efsanemize bile acımadık defalarca.
Bunlar utanmaz, arlanmaz, ahlaksız bir camia.
seni ilgilendirmezliste bildirimi ne zaman