Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uA duruma el attı. Yalnız bu pislik davranışların sonu artık iyiye gitmiyor. En sonunda başaracaklar yani, insanları kutuplaştırarak kan dökülmesine sebebiyet verecekler

Trolü ile bile uğraşıyoruz,nasıl transfer dönemi bu

Kim diyor sakat diye?
37lik dediğin adam Ramos gelmiş geçmiş en iyi stoper hala oynuyor
Sadece boş yazıyorsunuz

The Night Ali, katiliyorum. Bazi oyuncular ozel oyuncular icin yas onlarin tanimladigi kadar oluyor. Yeri geliyor 32'de birakiyorlar yeri geliyor 42. Ramos cok net elimizdeki tum stoperlerden iyi bir isim her acidan. Tecrube, liderlik, agresiflik, guc/hiz vs... Ayrica skorer. Sana kupa getirir, derbi kazandirir, kilit acar ve liderlik yapar. Bence gerekli yatirim 2 sene icin yapilabilir. Ayrica, popularite icinde guzel. Rakip forveti defansimizda Ramos gorunce isler degisiyor iste.

Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)

kimsenin şey yapmadigi torbacı kulübü bjk kim oluyor da bizlere terörist diyebiliyor

fbnin bile az çok agirligi var lan. ts efsanesi Şenol gelmese simdi ts gibi onlarin sampiyonluklari da utopik ve hayal olacaktı

junkielerin kulübü bjk

Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)
Ankara çok sıcak su an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt